Verat en vinagre

Plat principal  |  Blanca Gómez

Descobreix aquesta recepta suau i fresca que et permetrà introduir el verat a la teva dieta habitual. Recorda que el verat és un dels peixos blaus amb més quantitat d’omega-3; un nutrient essencial per al cos.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 4 verats a lloms
  • 125 ml de vinagre de poma
  • Pebre negre en gra
  • 2-3 claus
  • 2-3 cardamoms
  • Per amanir: tomàquet, pebrot, ceba, OOVE, tamari, mango… El que tingueu! Que no us faci por improvisar i inventar vinagretes diferents!

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Verat en vinagre

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Descobreix aquesta recepta suau i fresca que et permetrà introduir el verat a la teva dieta habitual. Recorda que el verat és un dels peixos blaus amb més quantitat d’omega-3; un nutrient essencial per al cos.


Ingredients

  • 4 verats a lloms
  • 125 ml de vinagre de poma
  • Pebre negre en gra
  • 2-3 claus
  • 2-3 cardamoms
  • Per amanir: tomàquet, pebrot, ceba, OOVE, tamari, mango… El que tingueu! Que no us faci por improvisar i inventar vinagretes diferents!

Elaboració

  1. Poseu el vinagre de poma, juntament amb 4 dits d’aigua filtrada, els grans de pebre, clau i cardamom en una olla.
  2. Quan comenci a bullir, poseu la cistella de coure al vapor o reixeta sobre l’olla.
  3. Amb cura i ben separats, poseu els verats amb la pell cap avall. Al cap de 4-5 minuts estaran fets. Podeu fer unes quantes tandes.
  4. Deixeu refredar.
  5. Amaniu amb una picada de verdures, OOVE, vinagre, sal… El que tingueu per casa o us vingui de gust!

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Poseu el vinagre de poma, juntament amb 4 dits d’aigua filtrada, els grans de pebre, clau i cardamom en una olla.
  2. Quan comenci a bullir, poseu la cistella de coure al vapor o reixeta sobre l’olla.
  3. Amb cura i ben separats, poseu els verats amb la pell cap avall. Al cap de 4-5 minuts estaran fets. Podeu fer unes quantes tandes.
  4. Deixeu refredar.
  5. Amaniu amb una picada de verdures, OOVE, vinagre, sal… El que tingueu per casa o us vingui de gust!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat