Verat amb verdures a la papillota

Plat principal  |  Cristina Padrós

El verat és un peix blau petit carregat d'àcids grassos essencials omega-3. En aquesta versió el trobareu acompanyat d’unes verduretes de temporada que faran que amb una única elaboració, ho tinguem tot a punt.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

2 ceba de Figueres
4 pastanagues
2 nap
4 carxof

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC.
Peleu i talleu les verdures finament.
Renteu els verats.
Prepareu 4 papers de forn, poseu un llit amb les verdures a cada paper i un verat a sobre de tot.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat