Plat principal | Mel Sánchez
Descobriu aquest substitut de la pasta de blat refinada amb efecte prebiòtic que ajuda a regular el colesterol i la glucosa en sang i també a prevenir i tractar el restrenyiment.
Porció d’hidrats de carboni per ració: 9 g
Coneixeu els fideus de konjac o glucomannan de konjac? El konjac és un tubercle molt ric en fibra soluble; té la capacitat d’absorbir fins a 50 vegades el seu pes en aigua, el que el converteix en un gran aliat en dietes per perdre pel seu poder saciant. A part, la pasta de konjac és molt baixa en carbohidrats, només aporta 7 kcal per 100 g., i no aporta sucres lliures a la dieta.
Descobriu aquest substitut de la pasta de blat refinada amb efecte prebiótic que us ajudarà a regular el colesterol i la glucosa en sang així com també, a prevenir i tractar el restrenyiment. L’haurem de combinar sempre amb aliments que aportin sabor ja que per ell mateix no té gust.
En aquesta recepta el fideus de konjac van ben acompanyat d’espècies i pop una bona proteïna rica en potassi, vitamines del grup B i minerals com el ferro, el magnesi i el fòsfor.