Wok de fideus de konjac amb pop

Plat principal  |  Mel Sánchez

Descobriu aquest substitut de la pasta de blat refinada amb efecte prebiòtic que ajuda a regular el colesterol i la glucosa en sang i també a prevenir i tractar el restrenyiment.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 1 paquet de fideus de konjac (400 g)
  • 1 pota de pop bullida amb aigua i sal (es pot comprar feta; vigileu que només porti aquests 3 ingredients)
  • Un carbassó petit
  • Un porro petit
  • Un tall petit de col llombarda o verda (uns 80 g)
  • Gingebre en pols
  • Cúrcuma en pols
  • Pebre vermell fumat
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal gruixuda sense refinar
  • Coriandre fresc picat

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Mel Sánchez

Mel Sánchez
Dietista integrativa i psiconeuroinmunóloga. Especializada en dietas ceto

melsanchez.es/ @healthyfood_mel
 

Wok de fideus de konjac amb pop

Plat principal  |  Mel Sánchez

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Descobriu aquest substitut de la pasta de blat refinada amb efecte prebiòtic que ajuda a regular el colesterol i la glucosa en sang i també a prevenir i tractar el restrenyiment.


Ingredients

  • 1 paquet de fideus de konjac (400 g)
  • 1 pota de pop bullida amb aigua i sal (es pot comprar feta; vigileu que només porti aquests 3 ingredients)
  • Un carbassó petit
  • Un porro petit
  • Un tall petit de col llombarda o verda (uns 80 g)
  • Gingebre en pols
  • Cúrcuma en pols
  • Pebre vermell fumat
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal gruixuda sense refinar
  • Coriandre fresc picat

Elaboració

  1. Talleu la pota de pop bullit a rodanxes primes.
  2. Talleu a la juliana el porro i la col llombarda.
  3. Talleu el carbassó amb un espiralitzador per fer-ne espaguetis.
  4. Renteu els fideus amb aigua de l’aixeta. Reserveu-los.
  5. Escalfeu bé un wok o una paella amb una goteta d’oli d’oliva verge i salteu-hi les verdures i el pop sense deixar de remenar fins al punt que us agradi.
  6. Afegiu-hi els fideus i remeneu un parell de minuts més (el konjac ja està cuinat).
  7. Una mica abans de treure del foc, afegiu-hi gingebre i cúrcuma al gust, i integreu-ho tot remenant bé.
  8. Retireu del foc i serviu amb un rajolí generós d’oli, pebre vermell fumat i sal gruixuda, com si fos pop a la gallega. Si us agrada, afegiu-hi una mica de coriandre fresc per sobre.
  9. Agafeu uns bastonets i gaudiu-ne!
Porció d'hidrats de carboni per ració: 9 g

Mel Sánchez
Dietista integrativa i psiconeuroinmunóloga. Especializada en dietas ceto

https://www.melsanchez.es/ @healthyfood_mel

Elaboració

  1. Talleu la pota de pop bullit a rodanxes primes.
  2. Talleu a la juliana el porro i la col llombarda.
  3. Talleu el carbassó amb un espiralitzador per fer-ne espaguetis.
  4. Renteu els fideus amb aigua de l’aixeta. Reserveu-los.
  5. Escalfeu bé un wok o una paella amb una goteta d’oli d’oliva verge i salteu-hi les verdures i el pop sense deixar de remenar fins al punt que us agradi.
  6. Afegiu-hi els fideus i remeneu un parell de minuts més (el konjac ja està cuinat).
  7. Una mica abans de treure del foc, afegiu-hi gingebre i cúrcuma al gust, i integreu-ho tot remenant bé.
  8. Retireu del foc i serviu amb un rajolí generós d’oli, pebre vermell fumat i sal gruixuda, com si fos pop a la gallega. Si us agrada, afegiu-hi una mica de coriandre fresc per sobre.
  9. Agafeu uns bastonets i gaudiu-ne!

Porció d’hidrats de carboni per ració: 9 g

Apunts de la Mel Sánchez

Coneixeu els fideus de konjac o glucomannan de konjac? El konjac és un tubercle molt ric en fibra soluble; té la capacitat d’absorbir fins a 50 vegades el seu pes en aigua, el que el converteix en un gran aliat en dietes per perdre pel seu poder saciant. A part, la pasta de konjac és molt baixa en carbohidrats, només aporta 7 kcal per 100 g., i no aporta sucres lliures a la dieta.

Descobriu aquest substitut de la pasta de blat refinada amb efecte prebiótic que us ajudarà a regular el colesterol i la glucosa en sang així com també, a prevenir i tractar el restrenyiment. L’haurem de combinar sempre amb aliments que aportin sabor ja que per ell mateix no té gust.

En aquesta recepta el fideus de konjac van ben acompanyat d’espècies i pop una bona proteïna rica en potassi, vitamines del grup B i minerals com el ferro, el magnesi i el fòsfor.

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat