Xia amb melmelada de móres silvestres

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Púding de xia, llavors conegudes per la seva aportació d'omega-3 i amb tots els aminoàcids essencials, ferro, calci, magnesi i zinc. Tasteu-lo i de ben segur ho repetireu!

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 1 nit de remull

Ingredients

400 ml de llet d’arròs i baobab
¼ T +1 C de llavors

Elaboració

La nit anterior posa les llavors de xia en remull en la llet d’arròs & baobab. Barreja molt bé i guarda-ho tapat a la nevera.
Per fer la melmelada, tritura les móres juntament amb el xa…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat