Xia amb melmelada de móres silvestres

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Púding de xia, llavors conegudes per la seva aportació d'omega-3 i amb tots els aminoàcids essencials, ferro, calci, magnesi i zinc. Tasteu-lo i de ben segur ho repetireu!

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 1 nit de remull

Ingredients

  • 400 ml de llet d’arròs ( o qualsevol beguda vegetal al gust)
  • ¼ T +1 C de llavors de xia
  • 1 T de móres silvestres
  • 3 C de xarop de coco
  • Unes gotes de llimona espremuda

Extres

  • Llet de coco
  • Pol·len d’abelles

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Xia amb melmelada de móres silvestres

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 1 nit de remull

Púding de xia, llavors conegudes per la seva aportació d'omega-3 i amb tots els aminoàcids essencials, ferro, calci, magnesi i zinc. Tasteu-lo i de ben segur ho repetireu!


Ingredients

  • 400 ml de llet d'arròs ( o qualsevol beguda vegetal al gust)
  • ¼ T +1 C de llavors de xia
  • 1 T de móres silvestres
  • 3 C de xarop de coco
  • Unes gotes de llimona espremuda

Extres

  • Llet de coco
  • Pol·len d'abelles

Elaboració

  1. La nit anterior posa les llavors de xia en remull en la llet d'arròs & baobab. Barreja molt bé i guarda-ho tapat a la nevera.
  2. Per fer la melmelada, tritura les móres juntament amb el xarop de coco i unes gotes de llimona. Després filtra-ho amb l'ajuda d'un colador i una cullera per retirar les llavors. Reserva-ho en un pot de vidre a la nevera fins que ho facis servir.
  3. Al matí barreja de nou les llavors de xia. Posa-ho tot en un bol bonic i afegeix tanta melmelada com vulguis.
  4. A mi m'agrada afegir-li un petit toc de llet de coco i pol·len d'abelles.

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. La nit anterior posa les llavors de xia en remull en la llet d’arròs & baobab. Barreja molt bé i guarda-ho tapat a la nevera.
  2. Per fer la melmelada, tritura les móres juntament amb el xarop de coco i unes gotes de llimona. Després filtra-ho amb l’ajuda d’un colador i una cullera per retirar les llavors. Reserva-ho en un pot de vidre a la nevera fins que ho facis servir.
  3. Al matí barreja de nou les llavors de xia. Posa-ho tot en un bol bonic i afegeix tanta melmelada com vulguis.
  4. A mi m’agrada afegir-li un petit toc de llet de coco i pol·len d’abelles.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat