Xips tricolor amb salsa casolana

Aperitius, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

Si busqueu un aperitiu apetitós i cruixent i que sigui alternativa de les típiques patates fregides de bossa, aquestes xips de tubercles són un encert segur.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

Escolliu tubercles com el moniato, patata i remolatxa*.

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC.
Amb una mandolina, peleu ben bé els tubercles.
Talleu per la meitat i peleu fent tires fines en forma de xips. Ho podeu fer amb la mateixa mandolina o, si sur…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat