Xoco-fondant de fajol amb te sobacha

Postres, esmorzars i berenars  |  Cristina Arroyo

Amb aquest pastís de xocolata fondant de flocs de fajol i sense ous, mantega ni farines, tindreu unes postres o un berenar per trobar, celebrar, rebre i construir.

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts + 4 hores de repòs

Ingredients

  • 200 g de flocs de fajol
  • 500 ml de beguda vegetal (d’ametlles, per exemple)
  • 400 g de xocolata negra fondant
  • 1200 g de crema d’avellanes
  • 80 g de sucre integral de canya (o panela)
  • 3 gotes d’oli essencial de taronja o mandarina (opcional)

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Xoco-fondant de fajol amb te sobacha

Postres, esmorzars i berenars  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts + 4 hores de repòs

Amb aquest pastís de xocolata fondant de flocs de fajol i sense ous, mantega ni farines, tindreu unes postres o un berenar per trobar, celebrar, rebre i construir.


Ingredients

  • 200 g de flocs de fajol
  • 500 ml de beguda vegetal (d'ametlles, per exemple)
  • 400 g de xocolata negra fondant
  • 1200 g de crema d'avellanes
  • 80 g de sucre integral de canya (o panela)
  • 3 gotes d'oli essencial de taronja o mandarina (opcional)

Elaboració

Barregeu els flocs amb la beguda vegetal i poseu-los a la nevera durant unes 4 hores (o tota la nit com a màxim). Escalfeu el forn a 180 ºC. Foneu la xocolata al bany maria, barregeu-la amb la crema d'avellanes, el sucre i els flocs remullats. Aboqueu la preparació en un motlle per a pastissos recobert amb oli i una mica de farina i coeu durant una mitja hora o fins que, en punxar amb un escuradents, surti gairebé sec. Es pot acompanyar d'una mica de crema de llet vegetal batuda i maduixes.

Te sobacha (per a una tassa gran)

Torreu 2 c.p. de fajol i poseu-lo en una tassa. Bulliu 200 ml d'aigua i aboqueu-la sobre el fajol. Deixeu en infusió i després coleu. Preneu-lo fred o calent i amb una mica de mel.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

Barregeu els flocs amb la beguda vegetal i poseu-los a la nevera durant unes 4 hores (o tota la nit com a màxim). Escalfeu el forn a 180 ºC. Foneu la xocolata al bany maria, barregeu-la amb la crema d’avellanes, el sucre i els flocs remullats. Aboqueu la preparació en un motlle per a pastissos recobert amb oli i una mica de farina i coeu durant una mitja hora o fins que, en punxar amb un escuradents, surti gairebé sec.

Es pot acompanyar d’una mica de crema de llet vegetal batuda i maduixes.

Te sobacha (per a una tassa gran)

Torreu 2 c.p. de fajol i poseu-lo en una tassa. Bulliu 200 ml d’aigua i aboqueu-la sobre el fajol. Deixeu en infusió i després coleu. Preneu-lo fred o calent i amb una mica de mel.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat