Xoco-fondant de fajol amb te sobacha

Postres, esmorzars i berenars  |  Cristina Arroyo

Amb aquest pastís de xocolata fondant de flocs de fajol i sense ous, mantega ni farines, tindreu unes postres o un berenar per trobar, celebrar, rebre i construir.

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts + 4 hores de repòs

Ingredients

200 g de flocs de fajol
500 ml de beguda vegetal (d’a

Elaboració

Barregeu els flocs amb la beguda vegetal i poseu-los a la nevera durant unes 4 hores (o tota la nit com a màxim). Escalfeu el forn a 180 ºC. Foneu la xocolata al bany maria, barregeu-la amb la crema…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat