Has notat que últimament t’engreixes amb més facilitat?

I que et costa molt aprimar-te?

Els quilos de més se t’han acumulat a la panxa?

Fa un temps que aprimar-te ja no et resulta tan fàcil. De fet, tot el contrari. Fins i tot sembla que l’aire t’engreixa. Ni et planteges menjar com la resta de la família. I també és probable que ara tinguis una panxa que abans no tenies.

Però, a més, durant aquest temps pot ser que et notis més cansada o desanimada, i veure o sentir que tens sobrepès empitjora el teu estat d’ànim, cosa que desencadena un cercle viciós. Com un peix que es mossega la cua.

Per què et passa això? A partir dels 40 anys aproximadament comencen a posar-se en marxa –de forma fisiològica– alguns canvis hormonals que afecten directament la nostra composició corporal i que ens fan acumular greix, principalment a la panxa. Aquest procés s’accentua força cap als 50 i els 60 anys.

Podem fer-hi alguna cosa? I tant que sí! I molt!

Veuràs que no et cal deixar de menjar, ni tampoc resignar-te a fer àpats avorrits. Si saps quins són els aspectes de la dieta que has de tenir en compte per modular els estrògens i millorar la composició corporal, veuràs que és possible perdre pes i alhora recuperar la vitalitat que havies perdut. T’adonaràs fins i tot que alguns dels esforços que feies no tenien sentit i que és possible aprimar-se gaudint.

El curs que et proposem és una versió actualitzada del famós “Perd pes i guanya salut” –amb el qual més de 3.000 persones han aconseguit aprimar-se–, però diferent: en aquesta edició hem conjugat les eines més potents per perdre pes amb les pautes fonamentals per modular els canvis hormonals que afecten la nostra composició corporal a partir dels 40 anys.

Entendràs què és el que passa en la teva vida i, només així, podràs protagonitzar el canvi que desitges amb tantes ganes. A més, et proposem fer-ho en comunitat, amb altres dones que estan passant pel mateix període. La nostra experiència en els cursos anteriors ens fa tenir la certesa que en companyia és molt més fàcil.

Un cop més, la dietista Pilar Rodrigáñez conduirà el curs i et proposarà una forma d’alimentar-te que no té res a veure amb aquestes dietes avorrides i insostenibles. La Pilar t’explicarà fil per randa per què has guanyat pes o et costa perdre’n i quins aspectes de la dieta has de cuidar. A més, t’acompanyarà en tot moment per resoldre dubtes, plantejar alternatives i donar-te ànim.