Qui som

L’equip de ETSELQUEMENGES.CAT està format per un grup de professionals de la salut i la comunicació que uneixen els seus coneixements per difondre d’una manera rigorosa, contrastada i innovadora el món de la salut al voltant de la nutrició. Et vols posar en contacte amb nosaltres? Escriu-nos a info@etselquemenges.cat 

Núria Coll

Núria Coll

Directora. @nurcoll Va fundar i dirigeix etselquemenges.cat el 2011 i soycomocomo.es el 2013. Li interessa la nutrició des de fa anys i defensa un periodisme més especialitzat en el camp de la salut. Col·labora al programa “Divendres” de TV3 i a “La Tribu” de Catalunya Ràdio. És autora de la novel·la Tots els llocs em recorden a tu de Columna Edicions. www.nuriacoll.cat

 

Marta Costa

Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària. Li interessa especialment el coneixement, la divulgació i la pràctica en el camp de la nutrició, la salut integral i les teràpies naturals i alternatives. Ha treballat en agències de comunicació per a grans marques, en mitjans de comunicació digitals i en diversos projectes multiplataforma de l’àrea de Serveis Interactius de Televisió de Catalunya. Ha format part de l’equip de La Fundació La Marató de TV3. Ha rebut formació en ayurveda, el sistema de medicina tradicional de l’Índia, i en Green Marketing (màrqueting verd).

Xevi Verdaguer

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg (Pnie), posturòleg i fisioterapeuta.@xeviverdaguer Codirector de formació en Pnie i divulgador de medicina integradora i natural juntament amb Etselquemenges. Fisioterapeuta especialista en posturologia, osteopatia, acupuntura i hipnosi. Director de formació en Posturologia integrativa i trastorns craniomandibulars i craniocervicals. www.xeviverdaguer.com

Carla Zaplana

Carla Zaplana

Nutricionista per la Ramon Llull, coach de salut holística per l’Institute of Integrative Nutrition de Nova York i especialitzada en alimentació depurativa i crudivegana per la Matthew Kenny Academy de Santa Monica, CA. Des dels Estats Units i amb la seva filosofia de Menjar Net, guia, localment i internacionalment, els seus pacients cap a una alimentació i un estil de vida lliures de toxines ambientals, mentals i emocionals.
Organitza conferències i tallers de cuina, imparteix diferents programes depuratius en línia, escriu articles i està creant el seu primer llibre. www.carlazaplana.com@CarlaZaplana

Redvinilo

Redvinilo

Agència de branding i disseny gràfic.​ ​La Maria Mayol i l’Alberto Fern​ández encapçalen un equip enamorat del disseny i de la feina ben feta. Des de 2009, donen servei 360º de comunicació visual a marques grans i petites tan​t​ nacionals com internacionals​. El seu portfoli trobareu projectes d’identitat, packaging, publicitat, espais comercials, web, fires​, ​xarxes…​ ​www.redvinilo.com​

Maria Camps

Maria Camps

Lingüista. Filòloga catalana i biocorrectora. Va començar a exercir com a lingüista en el camp de la terminologia, però de seguida va passar a la correcció, i ara ja fa ben bé una dècada que s’hi dedica. Es belluga entre el sector editorial, el periodístic i el literari, i no entén cap manera d’alimentar-se que no respecti les persones ni el món en què vivim.

Núria Roura

Núria Roura

Coach de salut per l’Institute for Integrative Nutrition de Nova York. És autora del llibre “Detox SEN”. Acompanya les persones a fer canvis d’hàbits profunds i progressius a través de retirs, acompanyament individual, programes online, formació i conferències. Comparteix el seu camí de sanació per inspirar a viure i menjar sense culpa, ansietat ni culpabilitat. Defensa una alimentació saludable, energètica i nutritiva més enllà de les etiquetes. www.nuriaroura.com.

 

Montse Reus

Montse Reus

Dietista amb perspectiva evolutiva. Especialista en patologies autoimmunes visita a la Consulta.
Montse Reus és llicenciada en Ciències Ambientals i Tècnic superior en Dietètica formada a l’Institut Roger de Llúria. Actualment imparteix classes d’alimentació equilibrada al Cicle oficial en Dietètica del mateix centre. En paral·lel està cursant el Grau en Nutrició Humana i el Certificat de Nutrició clínica de NutriScience.
Neus Elcacho

Neus Elcacho

Dietista especialitzada en alimentació i salut natural. Autora de la secció l’ABC. Titulada també en Comunicació i experta en xarxes socials. És consultora nutricional per a diferents empreses, té consulta pròpia, ofereix programes nutricionals a distància, i també dóna tallers. Creu en la integració de les emocions, l’exercici físic i els aliments que respecten l’entorn. http://www.dieteticaintegrativa.com@NeusElcacho i https://www.facebook.com/neuselcacho.

Montse Vallory

Montse Vallory

Xef especialitzada en alimentació natural. Graduada al Natural Gourmet Institute for Health and CulinaryArts, fundat per Annemarie Colbin, a Manhattan. Des de 1999 imparteix cursos de cuina natural i difon l’alimentació saludable. Actualment fa classes al centre Biospace de Barcelona i també organitza vacances culinàries. Més informació a www.montsevallory.com@montsevallory

Trinitat Gilbert

Trinitat Gilbert

Periodista. Autora de les seccions “Fills feliços” i “El repte”. @trinigilbert. Periodista freelance del diari ARA. Ha combinat l’alimentació i les criatures com a guionista a “Eduqueu les criatures”, de Catalunya Ràdio, i “Qui els va parir”, de TV3. També ha dirigit la revista Cuina. Ha fet de professora del màster de Comunicació i Periodisme de la UVIC. Ha coordinat i dirigit el curs Periodisme gastronòmic a l’Institut d’Educació Contínua de la UPF, i ha fet classes de Periodisme gastronòmic a la UVIC.

Neus Monllor

Neus Monllor

Doctora en geografia i medi ambient. Investigadora per vocació i cuinera de la seva pròpia vida. Experta en polítiques rurals i nova agricultura. Actualment combina les tasques de recerca en temes agraris i alimentaris amb la gestió diària de l’Espai Tomata, un restaurant ecològic, local i de temporada al Pallars Sobirà. Treballa per transmetre al món l’emergència d’una Nova pagesia que ens està oferint aliments ecològics, justos i de proximitat.

 

Gemma Castanyer

Gemma Castanyer

Periodista. És periodista i llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB. Durant deu anys ha treballat a Catalunya Ràdio, on ha estat guionista d’El matí de Catalunya Ràdio, El suplement o Eduqueu les criatures. També ha treballat com a redactora al departament d’informatius i ha estat locutora de Catalunya Informació. Actualment col·labora en el suplement Criatures del diari ARA, tasca que compagina amb la criança de la seva filla, nascuda el 2010.

 

Ivan Millan

Ivan Millan

Desenvolupador web. L’any 2003, va emprendre l’aventura va establir-se pel seu compte. L’Ivan dissenya, maqueta i programa des de simples pàgines webs fins a complets portals amb gestors de continguts, bases de dades i aplicacions a mida.

portada  —  amunt