Coleslaw

Plat principal  |  Blanca Gómez

És una de les millors amanides per acompanyar plats de carn a la brasa. Si prepareu una barbacoa, heu de fer aquesta amanida.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • ½ col
  • 1 pastanaga petita
  •  2 c. s. de maionesa
  • Vinagre de poma
  •  2 c. s. de mostassa

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Coleslaw

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

És una de les millors amanides per acompanyar plats de carn a la brasa. Si prepareu una barbacoa, heu de fer aquesta amanida.


Ingredients

  • ½ col
  • 1 pastanaga petita
  •  2 c. s. de maionesa
  • Vinagre de poma
  •  2 c. s. de mostassa

Elaboració

  1. Talleu bé la col amb l’ajuda d’un ganivet ben esmolat.
  2. Feu el mateix amb la pastanaga. També la podeu ratllar.
  3. Poseu-ho tot en un bol, afegiu-hi la maionesa, la mostassa i un rajolí de vinagre de poma i barregeu-ho tot amb cura.
  4. És molt millor si es deixa reposar l’amanida a la nevera una nit o un mínim d’un parell d’hores.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Talleu bé la col amb l’ajuda d’un ganivet ben esmolat.
  2. Feu el mateix amb la pastanaga. També la podeu ratllar.
  3. Poseu-ho tot en un bol, afegiu-hi la maionesa, la mostassa i un rajolí de vinagre de poma i barregeu-ho tot amb cura.
  4. És molt millor si es deixa reposar l’amanida a la nevera una nit o un mínim d’un parell d’hores.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat