Magdalenes de llimona i nabius

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Us presentem aquestes magdalenes en què hem substituït la farina de blat per la de coco. Com a dada interessant direm que la farina de coco conté hidrats de carboni simples, però d’un índex glucèmic baix. Les l'heu de provar!

  • Racions:
    12 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

6 ous ecològics
80 g de farina de coco
125 ml de

Elaboració

Escalfeu el forn a 180 ºC.
Tritureu tots els ingredients, menys els nabius, fins a obtenir una massa homogènia.
Afegiu-hi els nabius i barregeu-ho tot.
Unteu motlles de magdalena amb un…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat