Magdalenes de llimona i nabius

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Us presentem aquestes magdalenes en què hem substituït la farina de blat per la de coco. Com a dada interessant direm que la farina de coco conté hidrats de carboni simples, però d’un índex glucèmic baix. Les l'heu de provar!

  • Racions:
    12 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 6 ous ecològics
  • 80 g de farina de coco
  • 125 ml de beguda vegetal, sense sucres afegits (Per l’opció ceto descartar les begudes vegetal de cereals)
  • 60 ml de suc de llimona
  • La ratlladura d’1 llimona
  • 50 g de ghee
  • 60 g d’eritritol (o 40 g de sucre de coco)
  • 1 sobre de llevat ecològic en pols per a pastisseria
  • 100 g de nabius frescos
  • 1 c.p. de vainilla líquida o en pols
  • Ametlles laminades per decorar

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Magdalenes de llimona i nabius

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    12 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Us presentem aquestes magdalenes en què hem substituït la farina de blat per la de coco. Com a dada interessant direm que la farina de coco conté hidrats de carboni simples, però d’un índex glucèmic baix. Les l'heu de provar!


Ingredients

  • 6 ous ecològics
  • 80 g de farina de coco
  • 125 ml de beguda vegetal, sense sucres afegits (Per l'opció ceto descartar les begudes vegetal de cereals)
  • 60 ml de suc de llimona
  • La ratlladura d’1 llimona
  • 50 g de ghee
  • 60 g d’eritritol (o 40 g de sucre de coco)
  • 1 sobre de llevat ecològic en pols per a pastisseria
  • 100 g de nabius frescos
  • 1 c.p. de vainilla líquida o en pols
  • Ametlles laminades per decorar

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Tritureu tots els ingredients, menys els nabius, fins a obtenir una massa homogènia.
  3. Afegiu-hi els nabius i barregeu-ho tot.
  4. Unteu motlles de magdalena amb una mica d’oli o ghee i aboqueu-hi la massa.
  5. Decoreu amb ametlles laminades per sobre.
  6. Poseu-les al forn i cuineu durant 20-25 minuts. Després, retireu-les i deixeu-les refredar abans de consumir.


Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Tritureu tots els ingredients, menys els nabius, fins a obtenir una massa homogènia.
  3. Afegiu-hi els nabius i barregeu-ho tot.
  4. Unteu motlles de magdalena amb una mica d’oli o ghee i aboqueu-hi la massa.
  5. Decoreu amb ametlles laminades per sobre.
  6. Poseu-les al forn i cuineu durant 20-25 minuts. Després, retireu-les i deixeu-les refredar abans de consumir.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat