Nabius, coco i xocolata negra

Postres, esmorzars i berenars  |  Ainoa Cuberos      

Aquesta recepta aplega tres dels aliments que més em fascinen: nabius, coco i xocolata negra. Un dia que no tenia el que em calia per fer-me l’esmorzar que em faig sempre, vaig decidir ajuntar aquests tres ingredients i d’aquí va sorgir una explosió de sabors que em té enamorada.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

2 tasses de nabius (350 g)
2 unces de xocolata negra

Elaboració

Per a fer el coco torrat

Escalfeu una paella a foc mitjà.
Poseu-hi els xips de coco cru i remeneu-los cada 2 minuts perquè no es daurin més del compte.
Una vegada agafin color torrat, de…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat