Nishime de verdures

Aperitius  |  David Gasol

Descobriu aquest plat sa, simple i original per gaudir durant els mesos freds de l'any de la carbassa, l'estrella de les verdures dolces d'hivern. Recepta original de la revista ETS paper #02.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

5 pastanagues mitjanes
2 naps
1/4 de carbassa
A

Elaboració

Netegeu bé la carbassa amb un raspall de verdures i talleu-la a daus grans. Coeu-la amb pell perquè no es trenqui.
Peleu i talleu les pastanagues i els naps a trossos grans.
Poseu l’alga…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat