Nishime de verdures

Aperitius  |  David Gasol

Descobriu aquest plat sa, simple i original per gaudir durant els mesos freds de l'any de la carbassa, l'estrella de les verdures dolces d'hivern. Recepta original de la revista ETS paper #02.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 5 pastanagues mitjanes
  • 2 naps
  • 1/4 de carbassa
  • Alga kombu
  • 2 c.s. de shiro miso
  • 1 c.s. de crema d’ametlles torrades

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
David Gasol

David Gasol
Nutricionista especialitzat en alimentació natural i macrobiòtica.

davidgasol.com @davidgasolnutricionista
 

Nishime de verdures

Aperitius  |  David Gasol

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Descobriu aquest plat sa, simple i original per gaudir durant els mesos freds de l'any de la carbassa, l'estrella de les verdures dolces d'hivern. Recepta original de la revista ETS paper #02.


Ingredients

  • 5 pastanagues mitjanes
  • 2 naps
  • 1/4 de carbassa
  • Alga kombu
  • 2 c.s. de shiro miso
  • 1 c.s. de crema d’ametlles torrades

Elaboració

  1. Netegeu bé la carbassa amb un raspall de verdures i talleu-la a daus grans. Coeu-la amb pell perquè no es trenqui.
  2. Peleu i talleu les pastanagues i els naps a trossos grans.
  3. Poseu l’alga kombu esmicolada al fons de la cassola, les verdures a sobre i un pessic de sal. Afegiu-hi un fons d’aigua (1 dit) i porteu a ebullició. Tapeu i cuineu a foc lent aproximadament 30-35 minuts.
  4. Diluïu el miso i la crema ametlles amb una mica d’aigua de la cocció, i aboqueu aquesta salsa espessa a sobre de les verdures quan estiguin ben cuites.

David Gasol
Nutricionista especialitzat en alimentació natural i macrobiòtica.

www.davidgasol.com @davidgasolnutricionista

Elaboració

  1. Netegeu bé la carbassa amb un raspall de verdures i talleu-la a daus grans. Coeu-la amb pell perquè no es trenqui.
  2. Peleu i talleu les pastanagues i els naps a trossos grans.
  3. Poseu l’alga kombu esmicolada al fons de la cassola, les verdures a sobre i un pessic de sal. Afegiu-hi un fons d’aigua (1 dit) i porteu a ebullició. Tapeu i cuineu a foc lent aproximadament 30-35 minuts.
  4. Diluïu el miso i la crema ametlles amb una mica d’aigua de la cocció, i aboqueu aquesta salsa espessa a sobre de les verdures quan estiguin ben cuites.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat