Activitats

Dijous 14 de novembre de 18 h a 20 h

Cuina per a singles (Teòric) - Cuinar per a un mateix

Barcelona Cuina Natural

Tant si vius sol cada dia com si comparteixes pis amb gent que no cuida gens l’alimentació, o si tens dies en què els fills se’n van amb la teva exparella i només has de cuinar per a tu, et proposem uns recursos senzills per organitzar el rebost i omplir la nevera d’una manera que et permeti cuinar en poca estona i quantitats prou petites perquè cada dia sigui variat, el menjar no se’t faci malbé i no haver de comprar gaire sovint.

Més informació
Dijous 21 de novembre de 18 h a 20.30 h

Cuina per a singles (Pràctic) - Cuinar per a un mateix

Barcelona Cuina Natural

Més informació
Dissabte 23 de novembre de 10h a 13h

Clàssics de pastisseria en versió saludable

Barcelona Cuina Natural

Avui dia no es fácil trobar pastisseries que utilitzin ingredients integrals, farines sense gluten i endolcidors naturals que no disparin l’index glucèmic ni aportin calories buides, per això el millor es preparar-la tu mateix a casa, aixi sabrás què hi poses i podràs fer-ho al teu gust.

Més informació
Dissabte 30 de novembre 10.30h a 13.30h

Taller de canelons vegans “vegalons”

Barcelona Cuina Natural

Aprèn a cuinar 3 diferents receptes de canelons totalment vegans. Gaudeix d’uns canelons com els de tota la vida, però sense greixos saturats, ni lactis, ni soja, ni cap producte d’origen animal.

Més informació
Dissabte 14 de desembre de 10.30h a 14h.

Taller d’aperitius nadalencs per a tothom

Barcelona Cuina Natural

En aquest taller deixarem via lliure a la creativitat per aprendre a preparar aperitius sans, creatius i molt originals que ajudaran a alleugerir i equilibrar els àpats nadalencs, se’ns posaran molt bé i sorprendran els convidats.

Més informació

portada  —  amunt