Activitats

Dimarts 18 de setembre de 18h a 20.30h

Llegums amb receptes diferents!

Barcelona Cuina Natural

Els llegums son un aliment bàsic per a totes les cultures desde fa segles. Sabem la necessitat de que formin part de la nostra alimentació però sovint tenim un ventall petit de receptes per cuinar i fer-los llaminers a la nostra família.

Dijous 27 de setembre de 17.30h a 21.30h

Cuinem aliments prebiòtics. Alimenta la teva microbiota intestinal!

Barcelona Cuina Natural

Mantenir una bona flora intestinal és clau no només per a la salut digestiva, sinó per a tot el que se’n deriva: sistema immune fort, prevenció d’al·lèrgies i intoleràncies, digestions i assimilació eficaces, salut hormonal, benestar emocional i mental, son reparador, energia i vitalitat... i un pes ideal. Però una bona salut intestinal no s’aconsegueix a força de suplements o prenent només aliments probiòtics de tant en tant, sinó principalment amb el consum d’aliments rics en prebiòtics, és a dir aliments d’origen vegetal que contenen fibres no digeribles per l’ésser humà i de les quals es nodreixen els microorganismes beneficiosos que viuen al còlon, principalment lactobacils i bifidobacteris.

Divendres 28 de setembre de 16.30h a 21.30h.

Curs de Cuina per a la salut de la tiroide: hipotiroïdisme i tiroïditis de Hashimoto

Barcelona Cuina Natural

Quan la funcionalitat de la tiroide es veu afectada l'alimentació unida al tractament mèdic adequat, pot ser de gran ajuda a l'hora de frenar l'avanç de la malaltia i afavorir la recuperació.

Dissabte 29, de 10-18 h, i diumenge 30 de setembre, de 10-15.30 h

Curs: Alimentació i càncer

Barcelona Cuina Natural

Al llarg de dues classes analitzarem els factors que influeixen en el creixement de les cèl·lules tumorals i sobre els quals podem actuar amb una alimentació adequada. Aprendrem a identificar tant els aliments que ens perjudiquen com els que ens beneficien, amb els mètodes de cocció més saludables en cada cas i els materials i estris de cuina més segurs i lliures de tòxics.

portada  —  amunt