ACTIVITATS

Dijous 11 de gener de 18h a 21.30h

Fes anar el ganivet amb facilitat

Barcelona Cuina Natural

Saber fer servir el ganivet de cuina és, per a moltes persones, missió exclusiva dels xefs professionals, però en realitat ho tenim a l’abast si ens agrada cuinar i estem disposats a dedicar una miqueta de temps a practicar. I tot són avantatges: com més destresa tinguis tallant, més temps estalviaràs, et farà menys mandra preparar verdures (i en menjaràs més!), aconseguiràs més bons resultats i podràs donar un toc especial als teus plats amb talls vistosos, variats i que t’inspirin.

Divendres 12 de gener de 18h a 21.30h.

Cuina un dia i menja'n quatre

Barcelona Cuina Natural

L’ideal per a una alimentació saludable és cuinar a casa i evitar els menjars processats, preparats o precuinats, i apostar pels aliments frescos i nutritius. Però quan volem dur-ho a la pràctica, sovint ens trobem que no sabem com fer-ho, ens falta temps, idees... i acabem fent sempre les mateixes coses o menjant coses no tan saludables com voldríem.

Diumenge 14 de gener de 10h a 14h

Assolir i mantenir el pes ideal sense patir és possible!

Barcelona Cuina Natural

Assolir i mantenir el pes ideal, fluir i sentir-te en harmonia amb el teu cos és possible, si saps com fer-ho. Però les coses no són com ens les han explicat: no cal posar-se a dieta, comptar calories i grams, passar sacrificis i privacions, tenir molta força de voluntat... sinó comprendre com funciona l’organisme i quines són les possibles causes de l’augment de pes.

Dimecres 17 de gener de 2018 de 18h a 21h

Taller d'hamburgueses vegetals

Barcelona Cuina Natural

Després de tres anys de fer tallers, hem vist que les hamburgueses vegetals sempre tenen molt d’èxit: són bones, fàcils i econòmiques; per això, us oferim un taller per aprendre a fer-ne. El taller us donarà la base, no sols per fer les receptes que treballem a classe, sinò per improvissar aprofitant  els ingredients  que tingueu a casa.

Dijous 18 de gener de 18h a 21h

Aprèn a confeccionar un menú setmanal

Barcelona Cuina Natural

Ens és molt difícil parar a pensar i organitzar com ha de ser la setmana a tots els nivells, i una de les coses més importants per tenir energia i salut és l’alimentació. Per això, en aquest taller, volem que aprengueu per què és necessari planificar i com s’ha de fer, quins són els requisits que no poden faltar i com ens podem simplificar la vida sense morir en l’intent.

Dilluns 22 de gener de 2018, de 18h a 21h

Taller de pa sense gluten

Barcelona Cuina Natural

Treure el pa de la dieta sovint esdevé complicat per la nostra cultura gastronòmica. I com ho fem quan volem treure’ns el gluten de la nostra alimentació o rebaixar-ne la ingesta? En aquest curs aprendràs com fer-te el pa a casa, sense complicacions ja que el pa sense gluten te una preparació més senzilla i ràpida que el pa amb gluten si saps els ingredients necessaris, les proporcions i els trucs perquè quedi gustós i bo.

Dijous 25 de gener de 18h a 20h

Aprenent a llegir el contingut de les etiquetes dels aliments

Barcelona Cuina Natural

Parlarem sobre la nova regulació normativa, aprendrem en què ens hem de fixar de l’etiqueta de cada producte, sabrem per que serveix l’etiquetatge nutricional i quina informació ha d’incloure l’etiquetes dels aliments. A més farem referència als al·lèrgens, a les declaracions i referencies nutricionals o saludables de molts productes, etc.

amunt