ACTIVITATS

Dimecres 24 de maig de 18h a 21h.

Taller pràctic de Dolços sense gluten en versió saludable

Barcelona Cuina Natural

Quan tenim una intolerància o sensibilitat al gluten que ens provoca problemes digestius i altres molèsties d’intensitat diferent, decidim fer una dieta sense gluten o bé reduir-lo tant com sigui possible. En aquest taller volem demostrar que eliminar el gluten de la dieta no comporta necessàriament renunciar a sabors de tota la vida.

Dijous 25 de maig de 18h a 21h

Aprèn a confeccionar un menú setmanal

Barcelona Cuina Natural

L’organització i planificació de l’alimentació és bàsica per tenir salut i benestar. És fàcil acabar caient en la trampa de menjar qualsevol cosa per dinar per culpa del ritme de vida actual i l’estrès.

Divendres 26 de maig, de 17:30 a 21 h

Llets vegetals. una beguda per a cada moment del dia

Barcelona Cuina Natural

Les propietats nutricionals dels diferents tipus de llets vegetals: cereals, fruits secs, xufles i llavors. Beneficis per a la salut d’aquests tipus de begudes. Quan i com prendre les llets vegetals.

Dissabte 27 de maig, de 10h a 15h

Vegetarià i Vegà: Que no et falti cap nutrient!

Barcelona Cuina Natural

Sovint ens trobem a consulta mares i pares que venen amb moltes preguntes, perquè els seus fills i filles adolescents han decidit fer un canvi en la seva alimentació i tirar cap al vegetarianisme o veganisme. Per això volem fer un taller on resoldrem tots els dubtes sobre els nutrients i aliments indispensables per poder iniciar i dur a terme la nova alimentació.

amunt