Activitats

Dissabte 24 de novembre, de 10h a 13h.

Clàssics de pastisseria en versió saludable

Barcelona Cuina Natural

Avui dia no es fácil trobar pastisseries que utilitzin ingredients integrals, farines sense gluten i endolcidors naturals que no disparin l’index glucèmic ni aportin calories buides, per això el millor es preparar-la tu mateix a casa, aixi sabrás què hi poses i podràs fer-ho al teu gust.

Més informació
Dimarts 27 de novembre de 18h a 21h.

Taller de canelons vegans “vegalons”

Barcelona Cuina Natural

Aprèn a cuinar 3 diferents receptes de canelons totalment vegans. Gaudeix d’uns canelons com els de tota la vida, però sense greixos saturats, ni lactis, ni soja, ni cap producte d’origen animal.

Més informació
Dimecres 28 de novembre de 17.30h a 20.30h

Taller de dolços nadalencs saníssims (sense gluten, lactis, sucre ni refinats)

Barcelona Cuina Natural

En aquest curs et donarem la solució, perquè aprendràs a preparar dolços a casa amb ingredients de bona qualitat, al gust i amb un toc personal que deixarà tota la família amb ganes de més.

Més informació
Dijous 29 de novembre de 17.30 h a 21h

Taller d’esmorzars remineralitzants d’hivern

Barcelona Cuina Natural

En aquest taller, et donarem molts recursos per preparar esmorzars senzills i deliciosos, que et permetin gaudir, pair més bé, tenir més energia i vitalitat, prevenir les baixades de mig matí i els desitjos de dolços o excitants. I a més... te’ls podràs endur on vulguis (feina, escola, excursió...). Prepara’t per canviar el xip dels esmorzars i que deixin de ser avorrits!

Més informació
Divendres 30 de novembre de 18h a 21.30h

Taller d’aperitius nadalencs

Barcelona Cuina Natural

En aquest taller deixarem via lliure a la creativitat per aprendre a preparar aperitius sans, creatius i molt originals que ajudaran a alleugerir i equilibrar els àpats nadalencs, se’ns posaran molt bé i sorprendran els convidats.

Més informació

portada  —  amunt