Activitats

Dissabte 14 de desembre de 10.30h a 14h.

Aperitius nadalencs per a tothom

Barcelona Cuina Natural

En aquest taller deixarem via lliure a la creativitat per aprendre a preparar aperitius sans, creatius i molt originals que ajudaran a alleugerir i equilibrar els àpats nadalencs, se’ns posaran molt bé i sorprendran els convidats.

Més informació
Dimecres 18 de desembre 10.30h a 13.30h

Canelons vegans

Barcelona Cuina Natural

Aprèn a cuinar 3 diferents receptes de canelons totalment vegans. Gaudeix d’uns canelons com els de tota la vida, però sense greixos saturats, ni lactis, ni soja, ni cap producte d’origen animal.

Més informació
Dissabte 11 de gener, de 17.30h a 20h

Llegums amb receptes diferents!

Barcelona Cuina Natural

Els llegums son un aliment bàsic per a totes les cultures desde fa segles. Sabem la necessitat de que formin part de la nostra alimentació però sovint tenim un ventall petit de receptes per cuinar i fer-los llaminers a la nostra família.

Més informació
Dimarts 14 de gener de 18h a 21h.

Taller d'hamburgueses vegetals

Barcelona Cuina Natural

Després de quatre anys de fer tallers, hem vist que les hamburgueses vegetals sempre tenen molt d’èxit: són bones, fàcils i econòmiques; per això, us oferim un taller per aprendre a fer-ne. El taller us donarà la base, no sols per fer les receptes que treballem a classe, sinò per improvissar aprofitant  els ingredients  que tingueu a casa.

Més informació
Dijous 23 de gener de 18 h a 20.30 h

Cuina per a singles (Pràctic) - Cuinar per a un mateix

Barcelona Cuina Natural

Més informació

portada  —  amunt