Activitats

Dimecres 26 de setembre de 18.30h a 20.30h

Com fer un reset digestiu i depuratiu

Barcelona Cuina Natural

El sistema digestiu és la base de molts dels problemes de salut d’avui dia. Cada vegada sembla més clara la connexió que hi ha entre la mucosa i la microbiota intestinal amb el sistema nerviós, les hormones, la toxicitat en altres òrgans com el fetge o els ronyons, i el sistema immunitari...

Més informació
Dijous 27 de setembre de 17.30h a 21.30h

Cuinem aliments prebiòtics. Alimenta la teva microbiota intestinal!

Barcelona Cuina Natural

Mantenir una bona flora intestinal és clau no només per a la salut digestiva, sinó per a tot el que se’n deriva: sistema immune fort, prevenció d’al·lèrgies i intoleràncies, digestions i assimilació eficaces, salut hormonal, benestar emocional i mental, son reparador, energia i vitalitat... i un pes ideal. Però una bona salut intestinal no s’aconsegueix a força de suplements o prenent només aliments probiòtics de tant en tant, sinó principalment amb el consum d’aliments rics en prebiòtics, és a dir aliments d’origen vegetal que contenen fibres no digeribles per l’ésser humà i de les quals es nodreixen els microorganismes beneficiosos que viuen al còlon, principalment lactobacils i bifidobacteris.

Més informació
Divendres 28 de setembre de 16.30h a 21.30h.

Curs de Cuina per a la salut de la tiroide: hipotiroïdisme i tiroïditis de Hashimoto

Barcelona Cuina Natural

Quan la funcionalitat de la tiroide es veu afectada l'alimentació unida al tractament mèdic adequat, pot ser de gran ajuda a l'hora de frenar l'avanç de la malaltia i afavorir la recuperació.

Més informació
Dissabte 29, de 10-18 h, i diumenge 30 de setembre, de 10-15.30 h

Curs: Alimentació i càncer

Barcelona Cuina Natural

Al llarg de dues classes analitzarem els factors que influeixen en el creixement de les cèl·lules tumorals i sobre els quals podem actuar amb una alimentació adequada. Aprendrem a identificar tant els aliments que ens perjudiquen com els que ens beneficien, amb els mètodes de cocció més saludables en cada cas i els materials i estris de cuina més segurs i lliures de tòxics.

Més informació

portada  —  amunt