ACTIVITATS

Divendres 6 d'abril de 17.30h a 21.30h

Cuinem aliments prebiòtics. Alimenta la teva microbiota intestinal!

Barcelona Cuina Natural

Mantenir una bona flora intestinal és clau no només per a la salut digestiva, sinó per a tot el que se’n deriva: sistema immune fort, prevenció d’al·lèrgies i intoleràncies, digestions i assimilació eficaces, salut hormonal, benestar emocional i mental, son reparador, energia i vitalitat... i un pes ideal. Però una bona salut intestinal no s’aconsegueix a força de suplements o prenent només aliments probiòtics de tant en tant, sinó principalment amb el consum d’aliments rics en prebiòtics, és a dir aliments d’origen vegetal que contenen fibres no digeribles per l’ésser humà i de les quals es nodreixen els microorganismes beneficiosos que viuen al còlon, principalment lactobacils i bifidobacteris.

Divendres 6 d'abril de 10.30h a 14 h

“Pastes” i salses 100% vegetals

Barcelona Cuina Natural

En aquest taller t'ensenyarem a crear plats de "pasta" molt creatius sense farines, gluten ni lactis... a base de verdures de diferents textures i colors, acompanyades de salses molt ràpides i fàcils de preparar, sanes plenes de sabor i nutrients vitals que faran molt feliços a totes les teves cèl·lules i et donaran molta energia.

Dissabte 14 d'abril, de 10.30h a 15.30h

Perd pes per sempre amb salut

Barcelona Cuina Natural

Veurem quins són els nutrients bàsics pel bon funcionament del nostre organisme. Aprendrem a perdre pes sense contar calories. Parlarem de la qualitat dels aliments que mengem, de la flora intestinal i de la relació que manté amb el cervell.

Divendres 20 d’Abril de 18h a 21.00h

Aprèn a organitzar, planificar i cuinar el menú setmanal

Barcelona Cuina Natural

L’objectiu que tenim amb aquest taller, i després de cinc sessions teòriques per aprendre a organitzar el menú setmanal, és ajudar-te a passar a l’acció per posar la teoria en pràctica: passar a l’acció amb la llista de la compra, l’organització, la planificació i, finalment, la cuina. Cuinarem llegum, cereal, aliments al forn, verdures al vapor i/o saltades. Farem un escabetx, un brou fàcil i un parell més de receptes top per completar els vostres plats en pocs minuts quan arribeu a casa.

Dijous 26 d'abril de 18h a 20h

HIPERTENSIÓ? Necessites canviar hàbits d’estil de vida

Barcelona Cuina Natural

La incidència d’hipertensió arterial en la nostra societat és molt elevada, principalment en països rics. La hipertensió arterial no es considera una malaltia en si, i pot no tenir simptomatologia, però és un signe d’alerta important que ens indica que hem de fer canvis urgents d’estil de vida.

Dissabte 28 d'abril de 10h a 14h

L’ABC de l’alimentació saludable

Barcelona Cuina Natural

L’objectiu d’aquest taller es que tinguis clars els criteris bàsics per començar a gaudir d’una alimentació saludable. Comença el canvi d’hàbits poc a poc i amb criteri.

amunt