ACTIVITATS

Divendres 24 de març

Tot el que no sabies del colesterol

Terra Veritas (Barcelona)

Xerrada sobre el colesterol on s'abordaran les noves eines i consideracions que fan replantejar el tractament més mèdic per una alimentació i suplementació més eficaç i menys nociva.

A partir de l'1 de març

Com combatre les càndides de manera natural

ONLINE

Consisteix en 10 vídeos i un llibre electrònic amb el diagnòstic i el tractament integratiu per a resoldre la candidiasi.

Del 15 al 29 de març

Curs online de sopars ràpids i sans

ONLINE

Curs online de 15 dies que inclou 15 receptes en vídeo de sopars ràpids, sans, deliciosos i variats. Durant 15 dies veuràs receptes curtes i ràpides en vídeo i ho compartiràs en un grup moderat per la Lucía Gómez on comentareu dubtes i processos de com integrar cada recepta a la vostra vida sense cap dificultat.

Dissabte 11 de març 10'30-14'30

Cuina 1 dia i menja saludablement 5. Tàrrega

Tàrrega

Amb l'Elena Vidal aprendràs a preparar ràpidament plats saludables, senzills i nutritius i durant el taller et donarà les recomanacions necesaries per menjar bé per tenir una bona salut i de manera fàcil.  

Dissabte, 4 de març de 10 a 15h.

Introducció a l'alimentació viva i a la cuina raw

Barcelona Cuina Natural

En aquest taller teòrico-pràctic aprendràs els fonaments de l'alimentació viva o raw food i els mètodes de preparació d'aliments de la cuina crudivegana.

Dijous 9 de març, de 18 a 21:30h.

Taller d’Esmorzars alcalins de baix índex glucèmic

Barcelona Cuina Natural

L’esmorzar és un dels àpats més importants del dia però esmorzem bé? Esmorzar (des-ayunar) significa literalment trencar el dejuni nocturn. Per això és tan rellevant la manera en què es realitza.

Divendres 10 de març, de 17 a 21 h.

Taller de masses sense gluten

Barcelona Cuina Natural

En aquest taller, volem demostrar-te que eliminar el gluten de la dieta no implica renunciar a determinats plaers, no està renyit amb la varietat ni la creativitat a la cuina, i a més millorarà les teves digestions, salut i qualitat de vida.

Diumenge 12 de març, de 10h a 15.30h

Curs de Cuina per a la salut de la tiroide: hipotiroïdisme i tiroïditis de Hashimoto

Barcelona Cuina Natural

Quan la funcionalitat de la tiroide es veu afectada l'alimentació unida al tractament mèdic adequat, pot ser de gran ajuda a l'hora de frenar l'avanç de la malaltia i afavorir la recuperació.

Dijous 16 de març, de 18 a 21h

Cuina per prevenir els símptomes de la menopausa i l’osteoporosi

Barcelona Cuina Natural

Taller pràctic on parlarem de quins aliments no poden faltar en l’alimentació durant aquest període de la vida de la dona i quins són indispensables per la prevenció de la osteoporosis. I també de tots aquells que no hi han de ser.

Dissabte 18 de març, de 10.30h a 13.30h

Taller de pa sense gluten amb David Olivé

Barcelona Cuina Natural

Aprèn a fer a casa pa sense gluten amb el nostre cuiner i expert en pans i rebosteria, David Olivé.

Divendres 24 de març a la tarda de 18h a 20.30h

Taller Detox per esportistes

Barcelona Cuina Natural

En aquest taller teòric-pràctic volem oferir a les persones que practiquen regularment activitat física i/o esportistes la oportunitat de conèixer com, quan i per què pot ser bo fer una desintoxicació del seu organisme.

Dissabte 1 d’abril, de 10h a 15h

Vegetarià i Vegà: Que no et falti cap nutrient!

Barcelona Cuina Natural

Sovint ens trobem a consulta mares i pares que venen amb moltes preguntes, perquè els seus fills i filles adolescents han decidit fer un canvi en la seva alimentació i tirar cap al vegetarianisme o veganisme. Per això volem fer un taller on resoldrem tots els dubtes sobre els nutrients i aliments indispensables per poder iniciar i dur a terme la nova alimentació.

Divendres 7 d'abril de 17.30h a 21.30h

Perd pes per sempre amb salut

Barcelona Cuina Natural

Veurem quins són els nutrients bàsics pel bon funcionament del nostre organisme. Aprendrem a perdre pes sense contar calories. Parlarem de la qualitat dels aliments que mengem, de la flora intestinal i de la relació que manté amb el cervell.

amunt