ACTIVITATS

Dijous 21 de setembre de 18h a 21h

Aprèn a confeccionar un menú setmanal

Barcelona Cuina Natural

L’organització i planificació de l’alimentació és bàsica per tenir salut i benestar. És fàcil acabar caient en la trampa de menjar qualsevol cosa per dinar per culpa del ritme de vida actual i l’estrès. Ens costa decidir què menjarem i acabem triant productes alimentaris que no ens nodreixen. Ens és molt difícil parar a pensar i organitzar com ha de ser la setmana a tots els nivells, i una de les coses més importants per tenir energia i salut és l’alimentació. Per això, en aquest taller, volem que aprengueu per què és necessari planificar i com s’ha de fer, quins són els requisits que no poden faltar i com ens podem simplificar la vida sense morir en l’intent.

Dimarts 26 de setembre de 18h a 21.30h

“Pastes” i salses 100% vegetals

Barcelona Cuina Natural

En aquest taller t'ensenyarem a crear plats de "pasta" molt creatius sense farines, gluten ni lactis... a base de verdures de diferents textures i colors, acompanyades de salses molt ràpides i fàcils de preparar, sanes plenes de sabor i nutrients vitals que faran molt feliços a totes les teves cèl·lules i et donaran molta energia.

Dimecres 27 de setembre de 18h a 21.30h

Cuina natural amb espècies

Barcelona Cuina Natural

Si coneixes les espècies i saps com manejar-les i combinar-les, tindràs a l’abast una font de creativitat i gust interminable que podràs aplicar a multitud de plats, i fer la teva cuina molt més variada i atractiva.

Dijous 28 de setembre, de 18h a 21h

L'art de fermentar i germinar

Barcelona Cuina Natural

En aquest taller volem que vegis que muntar un petit laboratori per fermentar i germinar a casa és molt més senzill del que creus... Qualsevol pot fer-ho amb uns mínims i econòmics estris i dedicant-hi molt poc temps.

Divendres 29 de setembre, de 17h a 21h

Masses sense gluten

Barcelona Cuina Natural

Qualsevol persona que vulgui mantenir una dieta saludable es beneficiarà de reduir o eliminar el gluten. No obstant això, recórrer als productes comercials sense gluten per substituir els que es menjaven abans no és una bona opció, ja que solen contenir farines refinades, additius, fècules i grans quantitats de sucres concentrats que també perjudiquen el sistema digestiu, a més de tenir un alt índex glucèmic i afavorir l'augment de pes.

amunt