ACTIVITATS

Curs cuina sana amb Thermomix

ONLINE

El primer curs online de Cuina sana amb Thermomix. 16 dies, 16 receptes en vídeo, 16 pdfs i un ebook recopilatori final. Un curs-taller en comunitat, amb grup privat de facebook, per resoldre dubtes i compartir experiències.

Dissabte 1 d'abril 18-21'30

Esmorzars saludables i a més a més sense gluten ni lactis. Tortosa

Tortosa

Hi ha un ventall infinit de possibilitats saludables per començar el dia, l'Elena Vidal et donará receptes amb opcions dolces i salades, lleugeres i nutritives, hidratants i saciants, ràpides i senzilles, per a tots els gustos.

A partir de l'1 de març

Com combatre les càndides de manera natural

ONLINE

Consisteix en 10 vídeos i un llibre electrònic amb el diagnòstic i el tractament integratiu per a resoldre la candidiasi.

Divendres 31 de març de 18h a 20.30h

Taller pràctic de magdalenes

Barcelona Cuina Natural

Sabem que treure el dolç amb sucre de la nostra alimentació pot ser tot un repte, i que no sempre tots els de casa estan oberts a plantejar-se’l. Si de tant en tant volen menjar magdalenes, fes-les en la seva versió més saludable.

Dissabte 1 d’abril, de 10h a 15h

Vegetarià i Vegà: Que no et falti cap nutrient!

Barcelona Cuina Natural

Sovint ens trobem a consulta mares i pares que venen amb moltes preguntes, perquè els seus fills i filles adolescents han decidit fer un canvi en la seva alimentació i tirar cap al vegetarianisme o veganisme. Per això volem fer un taller on resoldrem tots els dubtes sobre els nutrients i aliments indispensables per poder iniciar i dur a terme la nova alimentació.

Divendres 7 d'abril de 17.30h a 21.30h

Perd pes per sempre amb salut

Barcelona Cuina Natural

Veurem quins són els nutrients bàsics pel bon funcionament del nostre organisme. Aprendrem a perdre pes sense contar calories. Parlarem de la qualitat dels aliments que mengem, de la flora intestinal i de la relació que manté amb el cervell.

DIJOUS 20 D'ABRIL de 18h a 21h

Taller d'hamburgueses vegetals

Barcelona Cuina Natural

Després de dos anys de fer tallers, hem vist que les hamburgueses vegetals sempre tenen molt d’èxit: són bones, fàcils i econòmiques; per això, us oferim un taller per aprendre a fer-ne.

Divendres 19 de maig, de 18 a 21h

Cuina per prevenir els símptomes de la menopausa i l’osteoporosi

Barcelona Cuina Natural

Taller pràctic on parlarem de quins aliments no poden faltar en l’alimentació durant aquest període de la vida de la dona i quins són indispensables per la prevenció de la osteoporosis. I també de tots aquells que no hi han de ser.

amunt