ACTIVITATS

Dimecres 28 de juny de 18:30h a 20:00h

Els 4 complements nutricionals bàsics pel teu dia a dia

Barcelona Cuina Natural

DIMARTS 27 i DIJOUS 29 DE JUNY de 18h a 21h.

Com començar una dieta vegetariana/ vegana sense carències nutricionals

Barcelona Cuina Natural

Sovint ens trobem a consulta persones que volen començar a fer una alimentació vegetariana o vegana i venen amb moltes preguntes. I es que és important, ja que fer un pas d’aquestes dimensions requereix de tenir tota la informació necessària per que no et falti cap nutrient.

Dilluns 3 de juliol de 18h a 21h

Donar-li amor a l'amanida

Barcelona Cuina Natural

Una amanida pot ser el més humil dels plats però també la podem elevar a l'estatus dels millors plats principals, nutritiu i saborós. Ja sigui estiu o hivern es pot convertir en la base de la nostra alimentació.

Dimarts 4 de juliol de 18h a 21h

Aprèn a confeccionar un menú setmanal

Barcelona Cuina Natural

L’organització i planificació de l’alimentació és bàsica per tenir salut i benestar. És fàcil acabar caient en la trampa de menjar qualsevol cosa per dinar per culpa del ritme de vida actual i l’estrès.

Dimarts 11 de juliol de 18h a 20h

APRENENT A LLEGIR LES ETIQUETES

Barcelona Cuina Natural

Parlarem sobre la nova regulació normativa, aprendrem en què ens hem de fixar de l’etiqueta de cada producte, sabrem per que serveix l’etiquetatge nutricional i quina informació ha d’incloure l’etiquetes dels aliments. A més farem referència als al·lèrgens, a les declaracions i referencies nutricionals o saludables de molts productes, etc.

amunt