Activitats

Dijous 24 de gener, de 17.30 h a 21h

Taller d’esmorzars remineralitzants d’hivern

Barcelona Cuina Natural

En aquest taller, et donarem molts recursos per preparar esmorzars senzills i deliciosos, que et permetin gaudir, pair més bé, tenir més energia i vitalitat, prevenir les baixades de mig matí i els desitjos de dolços o excitants. I a més... te’ls podràs endur on vulguis (feina, escola, excursió...). Prepara’t per canviar el xip dels esmorzars i que deixin de ser avorrits!

Més informació
Divendres 25 de gener de 18h a 21.30h

Curris: el plaer antiinflamatori

Barcelona Cuina Natural

L’objectiu d’aquest curs és que l’obris a l’apassionant molt de les espècies, coneguis els enormes beneficis que tenen i aprenguis a preparar curris propis per incorporar-los als menús diaris. Descobriràs un món nou que transformarà els teus plats i que farà que els teus àpats siguin més variats, creatius i inspiradors.

Més informació
Divendres 1 de febrer de 18h a 20.30h

Llegums amb receptes diferents!

Barcelona Cuina Natural

Els llegums son un aliment bàsic per a totes les cultures desde fa segles. Sabem la necessitat de que formin part de la nostra alimentació però sovint tenim un ventall petit de receptes per cuinar i fer-los llaminers a la nostra família.

Més informació
dimarts 5 de febrer de 18h a 21h.

Taller d'hamburgueses vegetals

Barcelona Cuina Natural

Després de quatre anys de fer tallers, hem vist que les hamburgueses vegetals sempre tenen molt d’èxit: són bones, fàcils i econòmiques; per això, us oferim un taller per aprendre a fer-ne. El taller us donarà la base, no sols per fer les receptes que treballem a classe, sinò per improvissar aprofitant  els ingredients  que tingueu a casa.

Més informació
Divendres 8 de febrer de 17.30h a 21.30h

L’ABC de l’alimentació saludable

Barcelona Cuina Natural

L’objectiu d’aquest taller es que tinguis clars els criteris bàsics per començar a gaudir d’una alimentació saludable. Comença el canvi d’hàbits poc a poc i amb criteri.

Més informació
Dimarts 19 de febrer, de 18h a 21h

Taller de pa sense gluten

Barcelona Cuina Natural

Treure el pa de la dieta sovint esdevé complicat per la nostra cultura gastronòmica. I com ho fem quan volem treure’ns el gluten de la nostra alimentació o rebaixar-ne la ingesta? En aquest curs aprendràs com fer-te el pa a casa, sense complicacions ja que el pa sense gluten te una preparació més senzilla i ràpida que el pa amb gluten si saps els ingredients necessaris, les proporcions i els trucs perquè quedi gustós i bo.

Més informació
Dijous 21 de febrer de 18h a 21.00h

Aprèn a organitzar, planificar i cuinar el menú setmanal

Barcelona Cuina Natural

L’objectiu que tenim amb aquest taller, i després de cinc sessions teòriques per aprendre a organitzar el menú setmanal, és ajudar-te a passar a l’acció per posar la teoria en pràctica: passar a l’acció amb la llista de la compra, l’organització, la planificació i, finalment, la cuina. Cuinarem llegum, cereal, aliments al forn, verdures al vapor i/o saltades. Farem un escabetx, un brou fàcil i un parell més de receptes top per completar els vostres plats en pocs minuts quan arribeu a casa.

Més informació

portada  —  amunt