Activitats

30 de maig de 2019 de 18h a 21h

TÀRTARS I CARPACCIOS VEGETALS PER LLUIR-NOS AQUEST ESTIU!

Barcelona Cuina Natural

Farem un taller de cuina fàcil per lluir-nos aquest estiu! Els tàrtars i els carpaccios de fruites o verdures són ideals com a àpat lleuger i, amb l’arribada de l’estiu, ens donen moltes opcions per fer primers plats saludables i diferents.

Més informació
Dimarts 4 de juny de 2019 de 18h a 21h

Taller d’amanides i vinagretes vegetals!

Barcelona Cuina Natural

Les amanides són, per definició, un conjunt d’hortalisses barrejades, tallades a trossos i amanides de maneres diferents. Són un element fonamental en qualsevol dieta saludable, ja que ens aporten aliments vegetals crus, molt importants per a la salut. Tot i que ens agradin, poden arribar a ser molt repetitives i monòtones si no tenim recursos per fer-les variades, i correm el risc de posar-hi tonyina, ou dur, formatge i pernil d’ànec massa sovint!

Més informació
Dimarts 11 de juny, de 18h a 20.30h

Llegums amb receptes diferents!

Barcelona Cuina Natural

Els llegums son un aliment bàsic per a totes les cultures desde fa segles. Sabem la necessitat de que formin part de la nostra alimentació però sovint tenim un ventall petit de receptes per cuinar i fer-los llaminers a la nostra família.

Més informació
Dijous 13 de juny de 18h a 20.45h

Fem galetes sense gluten

Barcelona Cuina Natural

Sabem que treure el dolç amb sucre de la nostra alimentació pot ser tot un repte, i que no sempre tots els de casa estan oberts a plantejar-se’l. Si per un o altre motiu continuem comprant galetes per ocasions especials, us proposem aprendre a fer-les vosaltres per controlar la qualitat dels ingredients i les temperatures de cocció per poder menjar galetes en la seva versió més saludable.

Més informació

portada  —  amunt