ACTIVITATS

Divendres 20 d'octubre de 18h a 21h

Aprèn a confeccionar un menú setmanal

Barcelona Cuina Natural

Ens és molt difícil parar a pensar i organitzar com ha de ser la setmana a tots els nivells, i una de les coses més importants per tenir energia i salut és l’alimentació. Per això, en aquest taller, volem que aprengueu per què és necessari planificar i com s’ha de fer, quins són els requisits que no poden faltar i com ens podem simplificar la vida sense morir en l’intent.

Dilluns 23 d'octubre de 18h a 21h

Taller d'hamburgueses vegetals

Barcelona Cuina Natural

Després de dos anys de fer tallers, hem vist que les hamburgueses vegetals sempre tenen molt d’èxit: són bones, fàcils i econòmiques; per això, us oferim un taller per aprendre a fer-ne.

Divendres 27 d'octubre de 18h a 20h

Aprenent a llegir les etiquetes

Barcelona Cuina Natural

Parlarem sobre la nova regulació normativa, aprendrem en què ens hem de fixar de l’etiqueta de cada producte, sabrem per que serveix l’etiquetatge nutricional i quina informació ha d’incloure l’etiquetes dels aliments. A més farem referència als al·lèrgens, a les declaracions i referencies nutricionals o saludables de molts productes, etc.

Dijous 2 de novembre de 18h a 21.30h.

Cuina un dia i menja durant cinc

Barcelona Cuina Natural

L’ideal per a una alimentació saludable és cuinar a casa i evitar els menjars processats, preparats o precuinats, i apostar pels aliments frescos i nutritius. Però quan volem dur-ho a la pràctica, sovint ens trobem que no sabem com fer-ho, ens falta temps, idees... i acabem fent sempre les mateixes coses o menjant coses no tan saludables com voldríem.

Divendres 3 de novembre de 18h a 21.30h.

La cuina intel·ligent, sana i segura

Barcelona Cuina Natural

Què sents quan entres a la cuina? T’inspira a cuinar i t’ho posa fàcil? Confies en els estris i materials que fas servir? Saps com conservar els aliments i organitzar la nevera per treure’n el màxim partit? Et condeix el temps que hi dediques? T’agradaria renovar l’equipament, però vas una mica perdut? El secret d’una cuina intel·ligent, sana i eficaç consisteix a disposar dels estris adequats, els materials més nets i segurs i que cada cosa tingui el seu lloc, incloent el rebost i els aliments frescos. En aquest curs teòric et donarem totes les recomanacions i criteris que necessites per transformar la teva cuina amb èxit i que et resulti tan acollidora que no voldràs sortir-ne!

Diumenge 5 de novembre de 10h a 14h

La cuina prebiòtica

Barcelona Cuina Natural

Mantenir una bona flora intestinal és clau no només per a la salut digestiva, sinó per a tot el que se’n deriva: sistema immune fort, prevenció d’al·lèrgies i intoleràncies, digestions i assimilació eficaces, salut hormonal, benestar emocional i mental, son reparador, energia i vitalitat... i un pes ideal. Però una bona salut intestinal no s’aconsegueix a força de suplements o prenent només aliments probiòtics de tant en tant, sinó principalment amb el consum d’aliments rics en prebiòtics, és a dir aliments d’origen vegetal que contenen fibres no digeribles per l’ésser humà i de les quals es nodreixen els microorganismes beneficiosos que viuen al còlon, principalment lactobacils i bifidobacteris.

Dimecres 8 de novembre de 2017, de 18h a 21h

Recuperar i mantenir una bona digestió

Barcelona Cuina Natural

El sistema digestiu és la base de molts dels problemes de salut en els nostres dies. Cada vegada s'està veient més la connexió que hi ha entre la mucosa i microbiota intestinal amb el nostre sistema nerviós, les nostres hormones, la toxicitat en altres òrgans com el fetge o els ronyons, i el sistema immunitari...

amunt