Postres refrescants d’estiu sense sucre ni lactis
Unes postres saludables han de complir diversos requisits: en primer lloc han de ser nutritives, a més d’estar preparades amb greixos de bona qualitat, ingredients integrals que aportin fibra i endolcidors naturals –per satisfer la dolçor que necessitem sense ser embafoses ni produir pics de glucèmia elevats que sobrecarreguin el pàncrees. Trobar postres amb aquestes qualitats no sol resultar fàcil; per això preparar-les nosaltres mateixos a casa no només és molt més recomanable, sinó també molt gratificant.
OBJECTIUS
En aquest taller aprendreu a treballar amb diferents ingredients naturals per crear postres senzilles, molt nutritives i delicioses sense sucre, farines refinades, lactis ni additius. Us ensenyarem a distingir els greixos bons dels dolents i a fer servir endolcidors naturals, fruites i altres ingredients que proporcionen dolçor sense aportar calories buides.
MENÚ
- Pastís de préssecs amb base cruixent d’avellana
- Trufes de te matcha, coco i ametlles
- Flam de mango amb agar-agar
- Parfait de maduixes i crema d’amasake
QUI
El taller va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.
HORARI
Dijous 11 de juny, de 18 a 21.30 h.
PREU
65 € (socis 59€)
LLOC
Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)
INSCRIPCIONS
Correu: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat
Telèfon: 650 968 473