Com cada inici de curs, des d’Etselquemenges us volem ajudar a prendre una decisió que potser fa temps que us ronda pel cap: apuntar-vos definitivament a un curs o formació de llarga o curta durada sobre alimentació saludable. Tant si teniu molt de temps com si no, si voleu fer-lo presencial o si preferiu optar per la formació virtual, si el voleu fer més o menys especialitzat i extens en el temps, esperem que aquestes recomanacions us ajudin a decidir-vos.

IFPS Roger de Llúria

L’Institut de FP Sanitària Roger de Llúria és un clàssic que s’ha guanyat una merescuda reputació al llarg dels trenta anys que fa que forma professionals del món de la salut i l’alimentació. Entre el professorat, que és excel·lent, hi hagut i hi ha noms com Olga Cuevas, Lucía Redondo, Marc Vergés, Montse Reus o Yolanda Garcia.

Avui, segueix fent formació d’alt nivell adreçada a públic novell i especialitzat. En l’oferta de cursos d’aquest any, a més, ofereix descomptes per als socis d’Etselquemenges en diversos cursos. Aprofiteu l’oportunitat d’aprofundir en la teoria i la pràctica de la dietètica i la cuina naturista i oriental gràcies a reconeguts professionals que posaran a les vostres mans totes les eines possibles per fer canvis en la vostra alimentació i salut globals.

  • Curs de dietètica naturista i oriental: 50 € de descompte en la matrícula + 3% addicional si es fa un sol pagament.
  • Curs de cuina naturista: 50 € de descompte en la matrícula + 3% addicional si es fa un sol pagament.
  • Curs de dietètica naturista i oriental + cuina naturista: 100 € de descompte en la matrícula + 3% addicional si es fa un sol pagament (cursats conjuntament ja tenen un descompte addicional del 9%, respecte de si es fan per separat).

ISMET

L’Institut Superior de Medicines Tradicionals, ISMET, fa més de 25 anys que forma professionals de l’àrea de la nutrició i l’alimentació natural.

L’interès i la consciència creixent en les teràpies naturals que el conjunt de la societat està experimentant des de fa uns anys ha portat l’ISMET a ampliar el ventall de formació. De totes les titulacions de gran reconeixement que ofereixen actualment, us destaquem:

  • Curs de Nutrició esportiva: adreçat tant a professionals com a amants de l’esport, el curs uneix alimentació i esport de manera amena, rigorosa i científica.
  • Curs de Dietoteràpia bioenergètica: el curs compara el punt de vista sobre l’alimentació de dos pilars en salut natural, que són el criteri naturista i la medicina tradicional xinesa.
  • Curs de Cuina fitoterapèutica xinesa: el curs descobreix els secrets més saludables de la cuina xinesa, però amb ingredients mediterranis i fàcils de trobar.
  • Taller de Teràpia ortomolecular en malalties autoimmunitàries: taller que combina la nutrició, la complementació, la fitoteràpia i les sals de Schüssler, entre altres teràpies.

UOC

Si decididament preferiu optar per a la formació en línia, no volem deixar de banda dues de les titulacions que ofereix la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) sobre aquest àmbit i que també us poden resultar molt interessants:

  • Postgrau de Health Coaching: doneu-hi un cop d’ull si sou nutricionistes, dietistes o professionals dedicats a l’atenció sanitària i/o a activitats de promoció de la salut i voleu aprendre a influir més en l’actitud positiva dels pacients i en la planificació i motivació dels canvis que fan.
  • Màster en nutrició i salut: el programa concep la nutrició des d’una perspectiva doble –com una eina terapèuticaper tractar una patologia o malaltia, i com una eina preventiva per mantenir la salut. Està dissenyat d’acord amb els principis del programa europeu i proporciona una formació completa i transversal, que aborda l’alimentació i la nutrició des de totes les perspectives: bioquímica, fisiològica, dietètica i tecnològica.