Amanida verda d’hivern amb verdures escaldades i vinagreta de miso

Plat principal  |  David Gasol

Aprèn a preparar una amanida d'hivern amb vinagreta de miso de la ma de David Gasol. Aquesta recepta la podeu trobar a la revista d'ETS paper nº 2.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

Per a l’amanida:

1 bròcoli
3 pastanagues
1 grapa

Elaboració

Talleu el bròcoli a flors mitjanes.
Peleu i talleu la pastanaga a bastonets.
Talleu la mongeta verda a diagonals molt fines, similars a la pastanaga.
Poseu aigua a bullir i, quan arrenqu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat