Amanida verda d’hivern amb verdures escaldades i vinagreta de miso

Plat principal  |  David Gasol

Aprèn a preparar una amanida d'hivern amb vinagreta de miso de la ma de David Gasol. Aquesta recepta la podeu trobar a la revista d'ETS paper nº 2.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

Per a l’amanida:

Per a la vinagreta:

  • 1 c.p. de genmai miso
  • 1 c.s. de tahina*
  • 1 c.s. de suc concentrat de poma
  • 3 c.s. d’aigua calenta

* Evitar els al·lèrgics al sèsam

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
David Gasol

David Gasol
Nutricionista especialitzat en alimentació natural i macrobiòtica.

davidgasol.com @davidgasolnutricionista
 

Amanida verda d’hivern amb verdures escaldades i vinagreta de miso

Plat principal  |  David Gasol

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Aprèn a preparar una amanida d'hivern amb vinagreta de miso de la ma de David Gasol. Aquesta recepta la podeu trobar a la revista d'ETS paper nº 2.


Ingredients

Per a l'amanida:

Per a la vinagreta:

  • 1 c.p. de genmai miso
  • 1 c.s. de tahina*
  • 1 c.s. de suc concentrat de poma
  • 3 c.s. d’aigua calenta
* Evitar els al·lèrgics al sèsam

Elaboració

  1. Talleu el bròcoli a flors mitjanes.
  2. Peleu i talleu la pastanaga a bastonets.
  3. Talleu la mongeta verda a diagonals molt fines, similars a la pastanaga.
  4. Poseu aigua a bullir i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi dos pessics de sal i les verdures per separat. Coeu cada verdura 3 minuts (des que toqui l’aigua). Escorreu-les i passeu-les ràpidament per aigua freda per aturar la cocció.
  5. Barregeu els ingredients de la vinagreta, i serviu a part.

David Gasol
Nutricionista especialitzat en alimentació natural i macrobiòtica.

www.davidgasol.com @davidgasolnutricionista

Elaboració

  1. Talleu el bròcoli a flors mitjanes.
  2. Peleu i talleu la pastanaga a bastonets.
  3. Talleu la mongeta verda a diagonals molt fines, similars a la pastanaga.
  4. Poseu aigua a bullir i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi dos pessics de sal i les verdures per separat. Coeu cada verdura 3 minuts (des que toqui l’aigua). Escorreu-les i passeu-les ràpidament per aigua freda per aturar la cocció.
  5. Barregeu els ingredients de la vinagreta, i serviu a part.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat