Papillota de verdures dolces

Plat principal  |  David Gasol

Escalfa el teu organisme amb aquesta recepta saludable i deliciosa amb verdures d'hivern. Recepta original de la revista ETS paper #02.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

Per a les verdures

Per a la vinagreta

  • 3 c.s. d’oli d’oliva
  • 2 c.s. de salsa de soja
  • 2 c.s. de suc concentrat de poma
  • 1 c.s. d’herbes provençals

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
David Gasol

David Gasol
Nutricionista especialitzat en alimentació natural i macrobiòtica.

davidgasol.com @davidgasolnutricionista
 

Papillota de verdures dolces

Plat principal  |  David Gasol

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Escalfa el teu organisme amb aquesta recepta saludable i deliciosa amb verdures d'hivern. Recepta original de la revista ETS paper #02.


Ingredients

Per a les verdures

Per a la vinagreta

  • 3 c.s. d’oli d’oliva
  • 2 c.s. de salsa de soja
  • 2 c.s. de suc concentrat de poma
  • 1 c.s. d’herbes provençals

Elaboració

  1. Peleu i talleu les pastanagues i les xirivies a trossos mitjans, i el moniato a trossos grans.
  2. Barregeu totes les verdures en una safata gran amb la vinagreta.
  3. Talleu 2 fulls de paper d’estrassa (aproximadament de 30 x 30 cm). Feu un paquet, gireu-lo i tanqueu-lo amb l’altre paper. Tanqueu amb cura el paquet; ha de quedar folgat, però tancat hermèticament, perquè el vapor circuli sense sortir a l’exterior.
  4. Amb cura, poseu tots dos paquets sobre una safata del forn. Pinzelleu l’exterior del paper amb una mica d’oli perquè no es ressequi i cuineu al forn, preescalfat a 180 ºC durant 40 minuts.

David Gasol
Nutricionista especialitzat en alimentació natural i macrobiòtica.

www.davidgasol.com @davidgasolnutricionista

Elaboració

  1. Peleu i talleu les pastanagues i les xirivies a trossos mitjans, i el moniato a trossos grans.
  2. Barregeu totes les verdures en una safata gran amb la vinagreta.
  3. Talleu 2 fulls de paper d’estrassa (aproximadament de 30 x 30 cm). Feu un paquet, gireu-lo i tanqueu-lo amb l’altre paper. Tanqueu amb cura el paquet; ha de quedar folgat, però tancat hermèticament, perquè el vapor circuli sense sortir a l’exterior.
  4. Amb cura, poseu tots dos paquets sobre una safata del forn. Pinzelleu l’exterior del paper amb una mica d’oli perquè no es ressequi i cuineu al forn, preescalfat a 180 ºC durant 40 minuts.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat