Saps que t’has de cuidar, que has de menjar bé, que hauries de cuinar coses bones, saludables i variades encara que només sigui per a tu… però, al final, gairebé cada dia et fa mandra o se’t fa tard! I com que estàs sol, doncs passes amb qualsevol cosa.

Tant si vius sol cada dia com si comparteixes pis amb gent que no cuida gens l’alimentació, o si tens dies en què els fills se’n van amb la teva exparella i només has de cuinar per a tu, et proposem uns recursos senzills per organitzar el rebost i omplir la nevera d’una manera que et permeti cuinar en poca estona i quantitats prou petites perquè cada dia sigui variat, el menjar no se’t faci malbé i no haver de comprar gaire sovint.

QUI

María Llamas, coach nutricional formada al IIN Institute of Integrative Nutrition of New York. Graduada en Arts Culinaries pel Dublin Institute of Technology. Creadora de receptes i bloguera per a una vida més plena i saludable.

Ha treballat de xef executiva al Supermercat Obbio del 2015 al 2017 i, abans, a Dublín i a Cambodja.

Es la conductora del nou curs “Del sopar al tàper”, que comencem el proper 20 de gener a Etselquemenges.

INCLOU

· Receptari complet amb la informació oferta a classe
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
· Àpat-degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA

La María Llamas també fa un nou curs a Etselquemenges

Si t’agraden les propostes de la María Llamas, no et perdis el següent curs d’Etselquemenges i María Llamas “Del sopar al tàper” que comencem aviat. Fes que el 2020 sigui l’any en què els teus sopars i tàpers per anar a treballar siguin sans i fàcils de fer. Del 20 de gener a l’1 de febrer menjarem el mateix sopar i prepararem els mateixos tàpers, en comunitat!

Apunta't al curs Del Sopar al Tàper