Saps que t’has de cuidar, que has de menjar bé, que hauries de cuinar coses bones, saludables i variades encara que només sigui per a tu… però, al final, gairebé cada dia et fa mandra o se’t fa tard! I com que estàs sol, doncs passes amb qualsevol cosa.

Tant si vius sol cada dia com si comparteixes pis amb gent que no cuida gens l’alimentació, o si tens dies en què els fills se’n van amb la teva exparella i només has de cuinar per a tu, et proposem uns recursos senzills per organitzar el rebost i omplir la nevera d’una manera que et permeti cuinar en poca estona i quantitats prou petites perquè cada dia sigui variat, el menjar no se’t faci malbé i no haver de comprar gaire sovint.

Per això proposem dues sessions, una teòrica i una pràctica de cuina. Pots fer-les les dues o una sola.

DESCRIPCIÓ DEL TALLER TEÒRIC

“Receptes senzilles, ràpides i reutilitzables per a una persona” (sessió pràctica de cuina).

QUI

María Llamas, coach nutricional formada al IIN Institute of Integrative Nutrition of New York. Graduada en Arts Culinaries pel Dublin Institute of Technology. Creadora de receptes i bloguera per a una vida més plena i saludable.

Ha treballat de xef executiva al Supermercat Obbio del 2015 al 2017 i, abans, a Dublín i a Cambodja.

INCLOU

· Receptari complert amb la informació oferta a classe
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
· Àpat-degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA