9/10 Sopa de mandarines i te kombutxa amb pells de cítrics

Cuina i fotografia: Pep Nogué

Cuina i fotografia: Pep Nogué

Ingredients

  • 500 g de suc de mandarina acabat de fer
  • 500 g de te kombutxa fermentat
  • 2 g de goma de guar
  • 1 llima
  • 1 llimona
  • 8 grans de raïm negre
  • 1 magrana
  • 1 poma Granny Smith
  • q/s d’anet fresc

Preparació

  1. Tritureu el suc de mandarina i el te kombutxa amb la goma de guar. Deixeu-lo en textura de sopa.
  2. Amb un microratllador, ratlleu finament la pell de la llimona, la pell de la llima i d’una mandarina al damunt de la sopa.
  3. Renteu la poma i talleu-la a llumins.
  4. En un plat soper, feu pilonets de llumins de poma, mitjos grans de raïm i uns grans de magrana amb unes fulles d’anet fresc. Serviu la sopa al voltant.