7/7 Bundt d’Orxata

Ingredients

  • 2 ous L
  • ½ tassa d’Orxata eco Amandín
  • 1 ½ tassa de farina d’arròs
  • ½ tassa de farina de blat de moro
  • 2/3 de tassa de sucre
  • ½ tassa d’oli d’oliva verge
  • 2 c.p de llevat
  • ½ c.p de canyella
  • un pessic de sal

Preparació

  1. Preescalfar el forn a 180ºC
  2. Tamisar la farina junt amb el llevat i la canyella i reservar.
  3. Batre els ous i el sucre a alta velocitat fins que augmenti el seu volum i es blanquegi.
  4. Afegir l’oli d’oliva, la sal i l’orxata eco Amandín. Deixar que es barregi bé.
  5. Incorporar la barreja de farina en dues tandes, i barrejar fins que la massa quedi totalment homogènia.
  6. Greixar un motlle de bundt i afegir-hi la massa. Donar uns cops suaus sobre la massa perquè s’acabin d’omplir els espais buits.
  7. Fornejar durant 35-40 minuts.
  8. Passat aquest temps, treure el bundt del forn i deixar reposar 10 minuts sense desemmotllar.
  9. Desemmotllar i deixar refredar en una reixeta.