elkamocker_740

L’ebook

En aquest ebook, l’Elka Mocker, health coach nutricional, creadora de receptes i del blog LalaKitchen.com i promotora d’una alimentació i estil de vida saludables, ens explica com una simple sopa té la capacitat de millorar la nostra salut considerablement. Les sopes són plats alcalinitzants i molt hidratants i, pel fet d’estar triturades o trossejades, gairebé no requereixen esforç digestiu, per això són perfectes per al sopar i per afavorir el dejuni nocturn. Com explica l’Elka, un dejuni nocturn eficaç, diari i sense esforç és un gran regal que ens podem fer a nosaltres mateixos.

De sopes i cremes n’hi ha de tot tipus, des de depuratives i súper alcalinitzants, com la semicrua d’espinacs, a d’altres de ben reconfortants, saciants, càlides i nutritives, com la de llenties vermelles, que van molt bé per escalfar el cos.

I recordeu que si incloeu una sopa vegetal al sopar o al dinar, ja tindreu un terç del vostre dia vegetal!

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra crema preferida.
  • Teniu temps fins dimarts que ve, 9 de febrer, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes setmanals de la Montse Vallory i les quinzenals d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes a botigues, restaurants i centres mèdics saludables; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.