La pastisseria i forn sense gluten Celiadictos ( fins ara sota el nom de Forn Altarriba i de la qual en vam fer un extens reportatge a l’ETS), cxomença el nou curs, amb nou nom, nova imatge i regalant una cistella de productes per un lector de l’ETS! T’agraden els productes d’aquest forn, l’únic de Barcelona 100% sense gluten? Els voldries provar? celiadictos_facebook

El lot inclou:

-Pa rodó amb farina de castanya -Barrot amb fajol -Pa de motllo amb cigró -Magdalenes amb farina d’ametlla i blat de moro -Marmolat amb farina d’arròs.

Com participar al concurs?

  • Per participar al concurs has de ser soci o fer-te’n aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Heu de deixar un comentari sota d’aquest article (heu d’estar loguejats) i explicar-nos quina és la vostra farina sense gluten preferida i fer-vos amics del facebook de Celiadictos. Teniu temps fins dimarts vinent, dimarts 9 de setembre, dia que farem el sorteig.
  • Què tens si ets soci d’etselquemenges? Els socis gaudeixen de les receptes setmanals de la Montse Vallory, dels més de 80 descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables, sortejos exclusius com aquest cada setmana! i tenen un preu gairebé simbòlic per a fer consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.
Nuria Coll
Nuria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival