Recordeu que fa unes setmanes us parlàvem del Seadzul Experience. Si no vas llegir-ho, somia primer amb aquest viatge. I si ja ho tens clar, escolta: Tornem a sortejar una altra estada individual pels dies 21 i 22 de juny. En aquest cas és una estada familiar, és a dir, que els altres tripulants seran famílies amb nens. Se surt el dissabte al matí a navegar, es fan sessions meditatives, activitats relaxants i en aquesta ocasió la temàtica escollida és el ioga en família i els àpats són ecològics i vegetarians, etc. Els infants menors de 10 anys tenen un 50% de descompte si comparteixen cabina amb dos adults. 6 places lliures.

seadzul_facebook_02

Com participar al concurs?

  • Per participar al concurs has de ser soci o fer-te’n aquesta setmana (tens temps fins el dia 20 de maig que farem el sorteig).
  • I què heu de fer? Heu de deixar un comentari sota d’aquest article (heu d’estar loguejats) i explicar-nos una imatge de silenci com la que ens evoca l’horitzó d’aquest veler i també fer-vos seguidors del Facebook del Seadzul Experience. 
  • Què tens si ets soci d’etselquemenges? Els socis gaudeixen de les receptes setmanals de la Montse Vallory, dels més de 100 descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables, un sorteig cada setmana exclusiu per a socis i un preu gairebé simbòlic per a fer consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.
Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuria__coll