7/14 Carbassa i salsa de tahina picant
Ingredients
- carbassa (jo he utilitzat mitja Potimarron i mitja cacauet)
- oli de coco
- tahina
- aigua mineral
- 2 grans d’alls picats
- el suc d’una llimona
- 1 mica de pebre de Caiena
- 1 mica de pebre vermell (i una mica més per decorar)
- 2 c.s. de nous (aprox.)
- 3 c.s. de pinyons (aprox.) torrats
- 1 manat de fulles de coriandre picades
Preparació
- Preescalfeu el forn a 190 ºC. Talleu les carabasses a rodanxes d’1 cm retirant totes les llavors. Distribuïu en una safata de forn i ruixeu amb l’oli de coco. Rostiu uns 30 minuts o fins que estigui tendra.
- Per preparar l’amaniment: barregeu la tahina amb el suc de llimona i afegiu-hi unes 6 cullerades d’aigua per alleugerir la barreja. Escalfeu una mica d’oli de coco en una paella i daureu els alls, el pebre i el pebre vermell. Afegiu la barreja de tahina durant un parell de minuts fins que la mescla espesseixi. Serviu en una safata la carabassa torrada, afegiu-hi una mica de salsa per sobre i escampeu-hi les nous picades, els pinyons, les fulles de coriandre picades i una mica de pebre vermell.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.