3/7 Panets de pessic d’orxata amb xufa cobertes de xocolata

Ingredients

  • 330 g de farina ecològica integral (de fajol, d’espelta…)
  • 200 g de sucre de canya de rapadura ecològica
  • 3 ous
  • 100 ml d’orxata de xufa ecològica
  • 100 ml d’oli de gira-sol ecològic de primera pressió en fred Ratlladura de taronja ecològica
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 rajola de 100 g de xocolata ecològica negra amb un mínim de 70% de cacau

Preparació

1. Poseu en un bol els ous amb la ratlladura de taronja i bateu bé.

2. Afegiu el sucre i barregeu bé. Afegiu l’orxata i l’oli i torneu a barrejar bé. Afegiu la ratlladura de taronja.

3. Tamiseu la farina i el llevat i barregeu.

4. Aboqueu la massa al motlle, que poder haver folrat amb paper de cuinar perquè no se us hi enganxi el pa de pessic.

5. Poseu el pa de pessic al forn, preescalfat a 220 ºC, i deixeu-l’hi 40 minuts aproximadament; deixeu-lo refredar.

6. Foneu la xocolata al bany maria. Talleu el pa de pessic en porcions i recobriu-lo amb xocolata.