5/7 Espuma de crema d’orxata infusionada amb nibs de cacau

Ingredients

  • 250 ml d’orxata de xufa eco Amandín
  • 250 ml Cuisine eco d’arròs d’Amandín
  • 100 g de sucre
  • 4 rovells d’ou
  • 20 g de farina de blat de moro o d’arròs
  • 20 g de nibs de cacau

Preparació

  1. En un bol, barrejar els rovells d’ou amb la farina de blat de moro o arròs amb un rajolí d’orxata.
  2. En un pot, escalfar la resta d’orxata amb la Cuisine d’Arròs el sucre i els 20 g de nibs de cacau (reserva’n alguns per decorar).
  3. Portar a ebullició i quan comenci a bullir, treure del foc i deixar infusionar.
  4. Quan la crema sigui tèbia, afegir la barreja dels rovells amb la farina i barrejar bé- Colar-ho i portar-ho de nou al foc, remenant constantment fins que espesseixi.
  5. Si tens un sifó, omple’l amb la crema, posa una càrrega de gas i deixar refredar a la nevera.
  6. Un cop fred, servir l’espuma en copes i decorar amb els nibs de cacau.