8/15 Amanida de llentia caviar amb dolç de mandarina i tàperes
Ingredients
Recepta per a 2 racions
- 200 g de llenties beluga (si no en trobes, fes servir les Dupuy)
- 4 tomàquets assecats al sol picadets
- 2 remolatxes cuites i laminades fines
- Brots verds variats
- Barreja de llavors de carbassa i gira-sol
- Amaniment:
- 1 c.p. de mostassa de Dijon
- 1 c.s. de vinagre de poma
- Oli d’oliva
- Suc d’1 mandarina
- 1 c.s. de xarop d’auró
- 1 c.s. de tàperes
- Sal marina
Elaboració
- Coeu les llenties a foc lent amb un tros d’alga kombu durant uns 25 minuts. Escorreu-les i reserveu-les.
- Prepareu la vinagreta emulsionant bé els ingredients.
- Torreu per separat les llavors de gira-sol i les de carbassa a foc suau fins que desprenguin olor; reserveu-les.
- Munteu una base de brots verds i poseu-hi per sobre les llenties cuites, repartiu les làmines de remolatxa i els tomàquets assecats.
- Amaniu al gust amb la salsa de mandarina i escampeu-hi les llavors torrades.