Aquesta setmana regalem 4 ampolles Squeasy de poliprolipè sostenibles, plegables, personalitzables i lliures de BPA (component tòxic Bisfenol A que conté el plàstic PET). Aptes per a ús alimentari (poden contenir aigua, orxata, sucs, sucs naturals, gaspatxo, etc.), es poden escalfar al microones i rentar al rentavaixelles.

Són ampolles 100% reciclables i sostenibles que, a més, es poden comprimir de 0.7 a 0.3 litres, de manera que puguin ocupar el mínim espai quan estan buides o si us les voleu endur a la muntanya.

A més, els 4 guanyadors podreu personalitzar la vostra ampolla escollint el color que vulgueu (d’ampolla i de tap) i afegint-hi el vostre nom.

squeasy

Com participar al concurs?

  • Per participar al concurs has de ser soci o fer-te’n aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Heu de deixar un comentari sota d’aquest article (heu d’estar loguejats) i explicar-nos en quines ocasions utilitzeu ampolles reutilitzables i fer-vos amics del facebook d’Squeasy. Teniu temps fins dimarts vinent, dimarts 25 de novembre, dia que farem el sorteig. Squeasy us enviarà l’ampolla a l’adreça que els faciliteu.
  • Què tens si ets soci d’etselquemenges? Els socis gaudeixen de les receptes setmanals de laMontse Vallory, dels més de 70 descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables, sortejos exclusius com aquest i tenen un preu gairebé simbòlic per a fer consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.
Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor