Et despertes diverses vegades durant la nit? Et lleves amb la sensació de cansament? O potser et costa agafar el son? Si has contestat que sí a algunes d’aquestes situacions, estàs patint insomni. Els trastorns del son són més habituals del que puguis pensar. Però això no significa que ho haguem de normalitzar.

No pensis que dormir malament és normal. Per millorar el teu insomni el primer que cal fer és entendre què està pasant al teu organisme. Esbrinar perquè t’està enviant una senyal tan clara com impedir-te dormir.

Hi ha paràmetres mesurables que poden ajudar-te a entendre el teu problema d’insomni

Sóc Marcello Soi, farmacèutic, dietista i psiconeuroimmunòleg (PNIE), i t’explico com fer-ho en aquest vídeo:

 

Les analítiques parlen i podem treure’n molta informació si sabem com interpetar-les. Si vols aprendre a detectar i a mesurar els teus nivells d’estrès i d’insomni a través d’un estudi de saliva, en el programa online “Apaga’t insomni. Recupera el teu descans i la teva salut” t’ho explico més en detall.

T’ensenyaré com interpretar les teves analítiques de sang, i valorar el teu estat metabòlic, hormonal i immunitari a partir d’aquests resultats.

També tindràs a la teva disposició tota la informació actualitzada sobre les últimes proves analítiques que s’utilitzen en medicina integrativa i que impliquen la microbiota, als metalls pesants i les proves genètiques, per anar més a fons en aquest problema.

La guia  “Les analítiques parlen” és molt competa i hi trobaràs:

  • Quines analítiques he de fer per detectar el meu nivell d’estrès i d’insomni.
  • Quines analítiques s’alteren quan tinc estrès crònic, o un problema d’insomni crònic.
  • Quines proves genètiques puc demanar per saber si tinc propensió per patir insomni, estrès, ansietat o depressió.

Vols apagar el teu insomni i recuperar el descans i la salut?

Si vols apagar el teu insomni i recuperar el descans i la salut d’una vegada per totes, t’acompanyem durant 30 dies perquè prenguis les regnes de la teva salut i deixis enrere aquesta incòmoda sensació de no descansar prou.

Al programa “Apaga’t insomni. Recupera el teu descans i la teva salut” t’ajudaré a que puguis interpretar les teves analítiques. I, per suposat, si tens algun dubte, podràs contactar-me a través del fòrum perquè revisem el teu cas junts.

Comença avui a apagar el teu insomni

Laura Pitart
Laura Pitart

Periodista

    @etselquemenges.cat