3/7 Estofat de pollastre amb patata i carxofes
Ingredients
- 1 pollastre ecològic
- 2-3 gots de caldo de pollastre ecològic
- 1 ceba
- 3 grans d’all
- 5 carxofes
- 3 patates mitjanes
- 2 tomàquets madurs
- 1 branca de farigola
- Pebre negre
- Sal marina
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració
- Talleu el pollastre a trossos no gaire grans i saleu-lo. Afegiu un raig d’oli en una cassola gran i daureu el pollastre. Reserveu.
- Peleu la ceba i talleu-la a daus. Peleu els alls i lamineu-los, i talleu els tomàquets a daus.
- Peleu la ceba i talleu-la a daus. Peleu els alls i lamineu-los. Peleu i talleu les carxofes a quarts. Peleu i talleu les patates a daus. Talleu els tomàquets a daus.
- A la mateixa cassola anterior, salteu les carxofes i les patates fins que s’enrosseixin. Reserveu-les.
- Després, afegiu a la cassola la ceba i els alls i salteu durant 10 minuts amb una culleradeta de sal.
- Afegiu-hi els tomàquets i salteu 5 minuts més.
- Afegiu-hi el pollastre, les carxofes, la patata, la farigola i el caldo. Tapeu i deixeu cuinar uns 20 minuts fins que el pollastre i les verdures s’hagin cuit.
- Deixeu refredar una mica i serviu.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.