3/7 Estofat de pollastre amb patata i carxofes

Ingredients

  • 1 pollastre ecològic
  • 2-3 gots de caldo de pollastre ecològic
  • 1 ceba
  • 3 grans d’all
  • 5 carxofes
  • 3 patates mitjanes
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 branca de farigola
  • Pebre negre
  • Sal marina
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració

  1. Talleu el pollastre a trossos no gaire grans i saleu-lo. Afegiu un raig d’oli en una cassola gran i daureu el pollastre. Reserveu.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a daus. Peleu els alls i lamineu-los, i talleu els tomàquets a daus.
  3. Peleu la ceba i talleu-la a daus. Peleu els alls i lamineu-los. Peleu i talleu les carxofes a quarts. Peleu i talleu les patates a daus. Talleu els tomàquets a daus.
  4. A la mateixa cassola anterior, salteu les carxofes i les patates fins que s’enrosseixin. Reserveu-les.
  5. Després, afegiu a la cassola la ceba i els alls i salteu durant 10 minuts amb una culleradeta de sal.
  6. Afegiu-hi els tomàquets i salteu 5 minuts més.
  7. Afegiu-hi el pollastre, les carxofes, la patata, la farigola i el caldo. Tapeu i deixeu cuinar uns 20 minuts fins que el pollastre i les verdures s’hagin cuit.
  8. Deixeu refredar una mica i serviu.

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista i creadora de myhealthybitesblog.com

    @myhealthybites