4/7 Cigrons amb verdures i pollastre

Ingredients
- 500 g de cigrons cuits
- 2 pits de pollastre ecològic a daus
- 1 porro gran
- 2 grans d’all
- 1 pastanaga
- 1 got de caldo de pollastre ecològic
- 1 c.p. de comí en pols
- 1 c.p. d’herbes provençals
- Oli d’oliva verge extra
- Pebre negre
- Sal marina
Elaboració
- Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Reserveu-lo.
- Renteu i talleu el porro a rodanxes. Peleu i trinxeu els alls. Peleu i talleu la pastanaga a rodanxes fines.
- A la mateixa paella, salteu el porro i els alls trinxats amb una culleradeta de sal durant 7 minuts.
- Afegiu-hi la pastanaga i salteu 10 minuts més.
- Afegiu-hi el comí i les herbes provençals i barregeu-ho bé.
- Incorporeu el pollastre, els cigrons i el caldo i deixeu coure uns 10 minuts.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
