4/7 Cigrons amb verdures i pollastre

Guisat de cigrons amb verdures i pollastre

Ingredients

  • 500 g de cigrons cuits
  • 2 pits de pollastre ecològic a daus
  • 1 porro gran
  • 2 grans d’all
  • 1 pastanaga
  • 1 got de caldo de pollastre ecològic
  • 1 c.p. de comí en pols
  • 1 c.p. d’herbes provençals
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal marina

Elaboració

  1. Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Reserveu-lo.
  2. Renteu i talleu el porro a rodanxes. Peleu i trinxeu els alls. Peleu i talleu la pastanaga a rodanxes fines.
  3. A la mateixa paella, salteu el porro i els alls trinxats amb una culleradeta de sal durant 7 minuts.
  4. Afegiu-hi la pastanaga i salteu 10 minuts més.
  5. Afegiu-hi el comí i les herbes provençals i barregeu-ho bé.
  6. Incorporeu el pollastre, els cigrons i el caldo i deixeu coure uns 10 minuts.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

    @myhealthybites