7/7 Sopa de verdures, mongetes i brou de pollastre

Ingredients
- 200 g de mongetes blanques cuites
- 2 cebes
- 2 pastanagues
- 2-3 grans d’all
- 1 branca d’api
- 2 porros
- 2-3 fulles de llorer
- 1 L de caldo de pollastre ecològic
- Oli d’oliva verge extra
- Sal marina
- Pebre negre
Elaboració
- Peleu i talleu la ceba a daus, peleu i trinxeu els alls i renteu i talleu el porro a rodanxes.
- Salteu la ceba, el porro i els alls en una olla mitjana amb un raig d’oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
- Talleu la branca d’api i les pastanagues a daus petits i afegiu-ho a l’olla. Salteu 3-4 minuts més.
- Afegiu-hi el caldo de pollastre, les fulles de llorer, un pessic de sal i un pessic de pebre i bulliu durant 10-12 minuts.
- Afegiu-hi les mongetes cuites i cuineu 5 minuts més.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
