7/7 Sopa de verdures, mongetes i brou de pollastre

Ingredients

  • 200 g de mongetes blanques cuites
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 2-3 grans d’all
  • 1 branca d’api
  • 2 porros
  • 2-3 fulles de llorer
  • 1 L de caldo de pollastre ecològic
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina
  • Pebre negre

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba a daus, peleu i trinxeu els alls i renteu i talleu el porro a rodanxes.
  2. Salteu la ceba, el porro i els alls en una olla mitjana amb un raig d’oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Talleu la branca d’api i les pastanagues a daus petits i afegiu-ho a l’olla. Salteu 3-4 minuts més.
  4. Afegiu-hi el caldo de pollastre, les fulles de llorer, un pessic de sal i un pessic de pebre i bulliu durant 10-12 minuts.
  5. Afegiu-hi les mongetes cuites i cuineu 5 minuts més.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

    @myhealthybites