6/7 Arròs amb verdures i pollastre

Ingredients

  • 300 g d’arròs semiintegral
  • 300 g de pollastre ecològic
  • 100 g de pèsols
  • 100 g de mongeta tendra rodona
  • ½ pebrot vermell
  • ½ pebrot verd
  • 1 pastanaga gran
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 grans d’all
  • 1,2 L de caldo de pollastre

Elaboració

  1. Talleu el pollastre a trossos petits, salpebreu-lo i enrossiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Reserveu.
  2. A la mateixa cassola, salteu la ceba, pelada i tallada a daus, i els alls trinxats durant 10 minuts.
  3. Afegiu-hi el pebrot verd i el pebrot vermell tallats a daus i el tomàquet ratllat i seguiu saltant 12 minuts més.
  4. Incorporeu-hi la mongeta verda tallada a trossos, els pèsols i la pastanaga tallada a daus i salteu 5 minuts més.
  5. Afegiu-hi el pollastre i un cullerot de brou i deixeu cuinar uns 5 minuts.
  6. Afegiu-hi l’arròs, barregeu bé i deixeu sofregir uns minuts més.
  7. Escalfeu la resta de caldo de pollastre i, un cop calent, afegiu-lo a la cassola.
  8. Afegiu-hi un pessic de sal i deixeu coure 20 minuts a foc mitjà, o fins que l’arròs sigui cuit (controleu de tant en tant que l’arròs tingui prou caldo). Durant aquest temps, no remeneu l’arròs, perquè podria quedar massa pastós.
  9. Apagueu el foc, tapeu i deixeu reposar 5 minuts abans de servir.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

    @myhealthybites