6/7 Arròs amb verdures i pollastre

Ingredients
- 300 g d’arròs semiintegral
- 300 g de pollastre ecològic
- 100 g de pèsols
- 100 g de mongeta tendra rodona
- ½ pebrot vermell
- ½ pebrot verd
- 1 pastanaga gran
- 2 tomàquets madurs
- 2 grans d’all
- 1,2 L de caldo de pollastre
Elaboració
- Talleu el pollastre a trossos petits, salpebreu-lo i enrossiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Reserveu.
- A la mateixa cassola, salteu la ceba, pelada i tallada a daus, i els alls trinxats durant 10 minuts.
- Afegiu-hi el pebrot verd i el pebrot vermell tallats a daus i el tomàquet ratllat i seguiu saltant 12 minuts més.
- Incorporeu-hi la mongeta verda tallada a trossos, els pèsols i la pastanaga tallada a daus i salteu 5 minuts més.
- Afegiu-hi el pollastre i un cullerot de brou i deixeu cuinar uns 5 minuts.
- Afegiu-hi l’arròs, barregeu bé i deixeu sofregir uns minuts més.
- Escalfeu la resta de caldo de pollastre i, un cop calent, afegiu-lo a la cassola.
- Afegiu-hi un pessic de sal i deixeu coure 20 minuts a foc mitjà, o fins que l’arròs sigui cuit (controleu de tant en tant que l’arròs tingui prou caldo). Durant aquest temps, no remeneu l’arròs, perquè podria quedar massa pastós.
- Apagueu el foc, tapeu i deixeu reposar 5 minuts abans de servir.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
