Per fer front a les altes temperatures de l’estiu, és molt important mantenir-nos hidratats al llarg del dia, i les cremes fredes poden ser un bon aliat. Són ideals per refrescar-nos i ens permeten incloure una gran varietat de verdures, hortalisses i també fruita, que aporten vitamines, minerals i antioxidants.
En aquest quadern us proposem deu idees delicioses que us ajudaran a passar un estiu ben fresc!
1/10 Sopa verda miraculosa
Ingredients (per a 3-4 racions)
- 3 c.s. d’oli de coco
- 3 escalunyes a rodanxes
- 1 tros d’api
- 1 l de brou de verdures
- 500 g de pèsols congelats
- 300 g d’espinacs
- ½ c.p. de gingebre ratllat
- 1 gra d’all picat
- 4 o 5 fulles de menta
- 4 o 5 fulles de alfàbrega
- Oli d’oliva verge extra
- Sal marina i pebre
- Xips de coco
- 150 g de quinoa (opcional)
Elaboració
- Cuineu la quinoa i reserveu-la (opcional si voleu una aportació extra de proteïna).
- Saltar en l’oli de coco les escalunyes i l’api tallat, afegiu-hi sal i pebre i cuineu fins que s’estovin.
- Afegiu-hi el brou de verdures i porteu a ebullició. Afegiu-hi els pèsols, els espinacs, el gingebre, l’all i cuineu a foc lent durant uns cinc minuts.
- Retireu del foc abans d’afegir la menta i l’alfàbrega i un rajolí d’oli d’oliva.
- Passeu per la batedora fins a trobar la textura que més us agradi. Afegiu la quinoa abans de triturar o poseu-la per sobre després i decoreu amb xips de coco torrat (a la paella sense oli fins que agafin color marró, però amb molt de compte que no es cremin).
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Hola! les receptes son totes mesurades per a 3/4 persones? gràcies.!!
Moltes gràcies Gina!
Hola Gina!
Una pregunta, quan parles de llet de coco, et refereixes a la beguda de coco o a les llaunes que hi ha de llet de coco?
Gràcies!
Salutacions
A les llaunes de llet de coco! 🙂