2/10 Sopa hidratant de porro i meló

Recepta i fotografia de la Cristina Arroyo

Ingredients

  • 2 porros mitjans (només la part blanca)
  • 1 poma Golden sense pell ni llavors
  • 2 rodanxes de meló
  • 1 c.s. d’oli de coco
  • 1 branca d’anet fresc
  • 2 gots de brou de verdures
  • 1 iogurt d’ovella (aporta més cremositat, però podeu prescindir-ne)

Elaboració

  1. Barregeu a la batedora tots els ingredients trossejats i bateu fins a obtenir una textura ben fina; refredeu unes hores a la nevera. Torneu a barrejar bé amb una cullera abans de servir i afegiu-hi una mica d’anet fresc.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

    @myhealthybites