2/10 Sopa hidratant de porro i meló
Ingredients
- 2 porros mitjans (només la part blanca)
- 1 poma Golden sense pell ni llavors
- 2 rodanxes de meló
- 1 c.s. d’oli de coco
- 1 branca d’anet fresc
- 2 gots de brou de verdures
- 1 iogurt d’ovella (aporta més cremositat, però podeu prescindir-ne)
Elaboració
- Barregeu a la batedora tots els ingredients trossejats i bateu fins a obtenir una textura ben fina; refredeu unes hores a la nevera. Torneu a barrejar bé amb una cullera abans de servir i afegiu-hi una mica d’anet fresc.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Hola! les receptes son totes mesurades per a 3/4 persones? gràcies.!!
Moltes gràcies Gina!
Hola Gina!
Una pregunta, quan parles de llet de coco, et refereixes a la beguda de coco o a les llaunes que hi ha de llet de coco?
Gràcies!
Salutacions
A les llaunes de llet de coco! 🙂