Arriba la tardor i, per tant, productes de temporada que de ben segur que estaveu esperant! El moniato, la carbassa, els bolets, la xirivia, la magrana, les figues, el caqui, la xirimoia, les castanyes… Aliments de colors intensos, sabors deliciosos i carregats de nutrients.
En aquest quadern hem recopilat quinze receptes perquè pugueu aprofitar molts d’aquests aliments que trobem durant els mesos de tardor. Hi ha esmorzars, dinars i sopars!
1/15 Yellow Porridge
Ingredients
- 1 tassa de llet d’arròs i cúrcuma
- ½ tassa de flocs de civada sense gluten
- Per acompanyar: pera, gerd i magrana; xocolata negra trossejada i ametlles trossejades
Elaboració
- Poseu la llet i la civada en un cassó a foc mitjà.
- Remeneu mentre es cuina lentament fins que es converteixi en una preparació cremosa.
- En el fons d’un bol o un pot, poseu xocolata trossejada i aboqueu el porridge calent per sobre. Tireu-hi fruits secs picats per sobre.
- En un altre recipient, aboqueu el porridge i escampeu-hi la fruita fresca.
És un plat fantàstic per menjar a mig matí a la feina o per després d’entrenar.
Per si de cas, també podeu portar una mica més de llet, perquè es va espessint.