2/15 Moniato chai

Recepta: Adriana Ortemberg / Fotografia: Becky Lawton

Ingredients (per 1 ració)

  • 1 cullerada plena de puré de moniato (o de carabassa)
  • 1 culleradeta de barreja d’espècies mòltes (per exemple, clau, gingebre, canyella i cardamom)
  • 1 tassa de beguda vegetal (al gust)
  • 2 dàtils sense pinyol (és opcional, només si es vol més dolçor)
  • 1 cullerada rasa de te negre, te verd o rooibos

Elaboració

  1. En un pot, poseu la beguda vegetal amb les espècies i els brins de te fins que arribi al punt d’ebullició. Retireu, tapeu i deixeu reposar.
  2. Coleu la infusió i aboqueu al vas d’una batedora, afegiu-hi el puré de moniato, els dàtils i tritureu fins a aconseguir una barreja homogènia.
  3. Serviu immediatament i, si ho voleu, afegiu-hi una mica més de barreja d’espècies per sobre.

Per a un dia amb moltes presses, podeu fer servir una bosseta de te chai i barrejar-la amb la resta d’ingredients de la recepta, però queda molt millor preparat de l’altra manera. 

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista i creadora de myhealthybitesblog.com

    @myhealthybites