De documentals de nutrició n’hi ha moltíssims, però hem fet una selecció dels que pensem que són indispensables per tenir consciència de l’impacte que el que mengem cada dia té en nosaltres o en el planeta.

1/10 Food choices (2016)

Tal com indica el títol, el que triem per menjar té un impacte en la nostra salut i en el planeta. El periodista Michal Siewierski va dedicar tres anys a fer un documental per crear consciència sobre el que mengem i per reconèixer l’origen dels aliments amb la guia de nutricionistes, científics i professionals relacionats amb l’alimentació. Per altra banda, relaciona l’excés de consum de carn i de processats amb malalties. Defensa una alimentació basada en verdures per cuidar la salut.

Es pots veure a Netflix o a Youtube en versió original subtitulada.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Lluca Rullan
Lluca Rullan

Periodista i dietista integrativa

  @llucarullan   @llucarullan_dietista