Com sempre, tots els subscriptors rebran puntualment cada dimarts un butlletí per recordar-los tots els continguts nous que hi haurà al web. A més, hi haurà un segon butlletí els dijous amb quatre seccions quinzenals: la secció de l’especialista, la de cosmètica, la de nutrició esportiva i l’origen, la nova secció que s’estrena el pròxim dijous.

Estrena de la secció “L’origen”

“L’origen” serà una aproximació a la pagesia per conèixer pràctiques i actituds de professionals que es dediquen a l’activitat agrícola i ramadera i que respecten l’entorn, els cultius i la salut del consumidor final. Coneixerem històries de famílies catalanes i els processos inicials de tots els aliments abans que arribin a les botigues, als escorxadors o al plat. Etselquemenges completa així la seva voluntat d’explicar cada pas de l’alimentació fins que arriba al consumidor final. L’autora de “L’origen” és la doctora en Geografia i Medi Ambient Neus Monllor, que recorrerà el país buscant aquestes històries. Una altra llicenciada en Ciències Ambientals i amb formació en Dietètica naturista i cuina terapèutica, Montse Reus, s’ocuparà de la secció “El rebost”, amb la qual ajudem els lectors a conèixer els efectes que produeix en nosaltres cada aliment o la importància de saber-lo cuinar.

L’especialista és de tots

La secció “L’especialista” serà, a partir d’ara, quinzenal i no només hi escriuran els nostres experts habituals, com els doctors Joan Vidal-Jové, Jorge Pérez-Calvo, Olga Cuevas, etc., sinó que els lectors que tinguin una formació acreditada i una especialització interessant de conèixer també podran enviar articles i, d’aquesta manera, descobrirem més professionals i projectes d’emprenedors del sector.

El club de socis etselquemenges

El gran repte d’aquest 2012 és crear una àrea del portal exclusiva per als socis d’etselquemenges en la qual hi haurà continguts nous que us anirem explicant de mica en mica, com ara un consultori mèdic en línia i un servei personalitzat de seguiment i orientació alimentària. A més, els socis, que rebran el carnet personalitzat a casa, gaudiran de descomptes molt interessants en establiments del sector i, a més, podran intercanviar impressions en un fòrum on  farem créixer la comunitat virtual d’etselquemenges. Us mantindrem informats.

El gabinet de comunicació i el càtering

L’equip d’etselquemenges treballa ja en el nou gabinet de comunicació per ajudar empreses i professionals de la salut natural a difondre els beneficis dels seus projectes a través de suports de comunicació, tant en paper com en línia. Som especialistes en 2.0, en el disseny, redacció, creació i manteniment de blogs, webs, butlletins i xarxes socials.

I, finalment, l’empresa ha obert també el càtering liderat per les xefs i especialistes en nutrició Elisenda Casanovas i Mireia Anglada. D’aquesta manera donem resposta a empreses i particulars que vulguin organitzar un esdeveniment familiar o professional amb un menú saludable i ecològic. Els nostres menús no contenen additius, ni lactis, ni sucres, i tots els productes són ecològics.

Més informació a info@etselquemenges.cat

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll