La nostra xef de referència Montse Vallory publicarà, a partir d’aquest mes de maig, un article mensual sobre alimentació saludable.

I diumenge amb motiu del Dia de la Mare, regalem vals per al pròxim taller de cuina de dissabte vinent, dia 18.Val regal Montse ValloryLa seva dilatada trajectòria i els seus coneixements sobre cuina natural van més enllà de la tècnica als fogons. Per això, a banda de les quatre receptes que oferim cada mes per als socis, ara la podreu llegir cada mes en obert a l’apartat “L’article de la Montse Vallory” que estrenarem el pròxim dimarts amb un primer article sobre la “Cuina bio”, la gestió ecològica i sostenible de la cuina.

Amb l’arribada de la primavera i de l’estiu, Etselquemenges i Montse Vallory estem programant diversos cursos i, per això, a partir d’ara us oferim VALS per regalar una classe de cuina als vostres amics i familiars. Si voleu enviar un val preciós en PDF només cal que ens el demaneu i us el personalitzarem amb el nom del beneficiari.

I avui i demà, amb motiu del Dia de la Mare de diumenge, proposem un val regal amb el 50% de descompte per a l’acompanyant per assistir a la classe de cuina “Plats refrescants amb cereal bio” el pròxim dissabte 18 de maig a BioSpace. Els fills i filles podreu regalar el VAL a les vostres mares i tindreu un 50% de descompte per a l’acompanyant.

Més informació: cursos@etselquemenges.cat

 

Activitats de la setmana

Dijous, 2 de maig

Dissabte, 4 de maig

  • Curs d’horticultura ecològica bàsica “Fem un hort al balcó!”. Sessions els dissabtes 6 i 20 d’abril i 4 i 18 de maig, de 10.00 a 13.00 h. Castell de Montesquiu.
  • Taller “Comprar major para vivir mejor”. A càrrec d’Ivanna Gómez. 11.00 h a Espai Santosha, Barcelona.

Diumenge, 5 de maig

Dimecres, 8 de maig

  • Presentació del llibre Nutrición energética para la salud del hígado y la vesícula, de Jorge Pérez Calvo. 19.00 h a Casa del Llibre (Passeig de Gràcia, Barcelona).

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques! Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

 

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuria__coll