“Tot allò que vingui del mar, aliments que escalfin, postres antioxidants, ingredients que nodreixin la sang… Ara que som a l’hivern, qualsevol cosa que fem per reforçar els ossos tindrà un gran efecte ara i al llarg de la vida”, segons la Montse Vallory. El curs d’ossos és una de les formacions clàssiques que la xef i col·laboradora d’etselquemenges ofereix regularment a Bio space (carrer València, 186 de Barcelona). El curs està adreçat a persones interessades en la cuina sana i natural en general que vulguin saber com reforçar ossos i ronyons i/o tinguin alguna malaltia relacionada com l’osteoporosi en el cas dels ossos, o els càlculs renals en el cas dels ronyons, etc.

El curs comença la setmana que ve, s’impartirà els divendres al matí en cinc sessions de tres hores cadascuna i costa 250 euros. Els alumnes que s’hi inscriguin abans del 10 de gener tindran un 15% de descompte.

Montse Vallory és xef especialitzada en alimentació natural i graduada al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts, fundat per Anne Marie Colbin a Manhattan. Des de 1999 imparteix cursos de cuina natural i difon l’alimentació saludable

Inscripcions:

www.biospacio.com

c/ València, 186, Barcelona. Telèfon: 93 453 15 73.

Correu Montse Vallory: mvallory@gmail.com


Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll