“En un medi àcid, els ossos es desfan; per tant, la clau és, d’una banda, mantenir el fetge i els ronyons descongestionats perquè puguin filtrar bé la sang i descarregar toxines i, de l’altra, nodrir la sang i els ossos amb aliments rics en vitamines i minerals, proteïna amb moderació i greixos de qualitat. Aquests aliments mantenen els ossos forts i flexibles i els trobem en una dieta multicolor i ecològica, amb varietat de verdures i hortalisses, cereals integrals, llegums, peix de qualitat i algues, fruita seca i llavors, sense sucres, estimulants, greixos trans, fregits…”, segons explica la Montse Vallory. El curs d’ossos de la Montse Vallory és una de les formacions clàssiques que la xef i col·laboradora d’etselquemenges ofereix regularment a Bio Space, al carrer València, 186, de Barcelona. S’adreça a persones interessades en la cuina sana

i natural en general, que vulguin saber com reforçar els ossos o que tinguin alguna dolença que

hi estigui relacionada, com l’osteoporosi.

El curs comença el 25 i el 27 d’abril (en funció del grup) i s’impartirà en horari de matí o de tarda –els dimecres a la tarda i els divendres al matí– durant cinc sessions de tres hores cadascuna i costa 250 euros. Els alumnes que s’hi inscriguin abans del 10 d’abril tindran un 15% de descompte.

Montse Vallory és xef especialitzada en alimentació natural i graduada al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts, fundat per Annemarie Colbin, a Manhattan. Des de 1999 imparteix cursos de cuina natural i difon l’alimentació saludable.

Inscripcions:

Bio Space: c/ València, 186, Barcelona. Telèfon: 93 453 15 73.

Correu de la Montse Vallory: mvallory@gmail.com


Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll