banner

Etselquemenges encara aquest 2014 amb un calendari atapeït ple d’activitats, i les conferències culinàries seran una part important de la nostra activitat. Són conferències en què, durant tres hores, el fisioterapeuta i psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer i la cuinera Mireia Anglada se centren en una patologia i expliquen les claus alimentàries per afrontar-la.

Les dues conferències fetes el 2013 sobre “La salut hormonal femenina” i “El dolor crònic i les migranyes” de Xevi Verdaguer i Mireia Anglada es repetiran aquest 2014 i no només a Barcelona.

El dolor crònic i les migranyes

  • La primera data del calendari és el proper dijous, 23 de gener, dia en què organitzarem “El dolor crònic i les miranyes” a la Clínica Omega Zeta de Barcelona. Podeu inscriure-us-hi i llegir tota la informació AQUÍ.

Alimentació i càncer

  • La següent estarà dedicada a L’alimentació i el càncer i es durà a terme el dijous 13 de febrer, també a la Clínica Omega Zeta de Barcelona. Aviat obrirem el període d’inscripcions.

La salut hormonal femenina

  • El tour continuarà a Berga, on el divendres 21 de febrer Verdaguer i Anglada oferiran la conferència sobre La salut hormonal femenina, que tant èxit ha tingut en les edicions anteriors a Barcelona. Aquesta mateixa conferència es repetirà el divendres 28 de febrer a Girona (al CINC, el Centre Internacional de Negocis, a la Devesa) i el dijous 3 d’abril a Sant Cugat del Vallès. Per a totes aquestes conferències, anunciarem el període d’inscripció ben aviat.

Verdaguer, dissabte que ve, a Santa Pau

cropped-Xevi-VerdaguerI el dissabte 18 de febrer, Verdaguer oferirà una xerrada gratuïta sobre les qualitats i propietats alimentàries del fesol de Santa Pau coincidint amb la Fira del Fesol que es fa el cap de setmana següent a Santa Pau. Verdaguer, natural d’Olot, compartirà aquesta xerrada amb el conegut cuiner Pep Nogué, també garrotxí, que explicarà diferents maneres de cuinar aquest llegum. La xerrada, que està oberta al públic i començarà a les sis de la tarda, també tindrà la participació de la santapauenca Esther Canal, geòloga, que explicarà les característiques de la terra volcànica que fan que el fesol de Santa Pau tingui unes característiques úniques. Durant la fira, els restaurants de la comarca ofereixen diversos plats cuinats amb el fesol que els visitants poden tastar. Enguany, a més, es podrà degustar oli, olives, patés i fruita seca de La Fatarella (Terra Alta), la terra convidada d’aquest any. Aquí podeu desplegar el programa de la fira amb la conferència d’en Xevi inclosa. També podeu visitar www.santapau.cat 

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuria__coll