cocowellAgua de coco Cocowell

COCOWELL és l’aigua fresca filtrada del coco verd jove de la més alta qualitat i en el seu punt just de maduresa. En el moment que es recol·lecten els cocos, al Brasil, s’extreu l’aigua i en qüestió de poques hores, s’empaqueta en tetrapack perquè conservi tot el seu gust i les propietats saludables. No es congela ni s’importa en bidons. L’aigua de coco s’oxida amb facilitat en contacte amb l’aire i perd les seves característiques al cap de poques hores. L’envàs està lliure de Bisfenol-A (BPA) i és 100% reciclable. Distribuit a España per 100% Natural.

Oli de coco Dr. Goerg

aceite-de-coco-bio-virgen-extra-dr-goerg

És la marca d’oli de coco amb més prestigi del mercat. Prové de cultius biològics de les Filipines, del 100% de la polpa fresca i acabada de pelar i s’obté a través del sistema de premsat en fred. A més, segueix els preceptes del raw food, ja que s’obté a una temperatura de menys de 38 graus i la recol·lecció dura tres dies. Des que s’obre el coco fins que s’esprem, passa una hora com a màxim. Conté un àcid làuric del 54,92% i no està refinat ni blanquejat. No conté colesterol, gluten ni lactosa i és apte per a vegans. El preu dels productes Dr. Goerg està ajustat perquè l’empresa es compromet a pagar un preu just als camperols locals.

Coco Drink

L’aigua de coco té propietats energètiques i remineralitzants. Per això ara s’ha estès com “la beguda isotònica saludable dels esportistes com, per exemple, els corredors”. És baixa en calories i combina molt bé amb sabors naturals. L’aigua de coco no conté proteïna de llet, ni gluten, ni cap sucre o edulcorant. Aquesta marca, Coco Drink, és la més coneguda del mercat. A Catalunya, la distribueix l’empresa Vegetalia i es pot trobar a botigues de dietètica i alimentació biològica.

 

Beguda de coco Bjorg

A diferència d’altres begudes de coco, aquesta no està elaborada amb arròs i, per tant, és baixa en calories i alhora té totes les propietats del coco, que hi és present en un 11%. Prendre llet de coco és una bona alternativa per no consumir sempre una beguda de cereals i anar variant. A més, és refrescant, dolça i un substitut saludable a qualsevol refresc o suc amb sucres afegits. Bjorg és una marca líder a Europa que elabora a Itàlia i a Catalunya la distribueix Qbio.

 

Captura de pantalla 2014-03-17 a les 20.40.40Barreta de musli Rapunzel

Barretes dolces de musli cruixent amb coco i amarant inflat. La combinació del gust del coco ratllat i l’amarant amb un toc de vainilla de Bourbon, fan d’aquesta barreta energètica un plaer a qualsevol hora del dia. L’estoig conté quatre barretes envasades individualment, pràctiques i fàcils de transportar.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuria__coll