5/7 Estofat de pollastre a la catalana

Estofat de pollastre amb panses i pinyons

Ingredients

  • 1 pollastre ecològic
  • 2 gots de caldo de pollastre ecològic
  • 600 g d’espinacs
  • 150 g de prunes seques sense pinyol
  • 50 g de panses
  • 150 g de pinyons
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 3 tomàquets madurs
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal marina

Elaboració

  1. En una olla gran amb aigua bullent, escaldeu els espinacs tallats a juliana durant 2-3 minuts. Coleu-los i reserveu-los.
  2. Talleu el pollastre a trossos no gaire grans i salpebreu-lo. Afegiu un raig d’oli en una cassola gran i daureu el pollastre. Reserveu-lo.
  3. Peleu la ceba i talleu-la a daus. Peleu els alls i lamineu-los i talleu els tomàquets a daus.
  4. A la mateixa cassola, salteu la ceba i l’all durant 10 minuts, amb una culleradeta de sal.
  5. Afegiu-hi el tomàquet i salteu 5 minuts més, a foc baix.
  6. Incorporeu el caldo, les prunes, les panses, els pinyons i el pollastre. Tapeu i cuineu a foc baix durant 15-20 minuts fins que el pollastre sigui cuit. Controleu que no falti caldo.
  7. Afegiu-hi els espinacs, remeneu-ho bé i deixeu cuinar 2-3 minuts més.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

    @myhealthybites