5/7 Estofat de pollastre a la catalana

Ingredients
- 1 pollastre ecològic
- 2 gots de caldo de pollastre ecològic
- 600 g d’espinacs
- 150 g de prunes seques sense pinyol
- 50 g de panses
- 150 g de pinyons
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 3 tomàquets madurs
- Oli d’oliva verge extra
- Pebre negre
- Sal marina
Elaboració
- En una olla gran amb aigua bullent, escaldeu els espinacs tallats a juliana durant 2-3 minuts. Coleu-los i reserveu-los.
- Talleu el pollastre a trossos no gaire grans i salpebreu-lo. Afegiu un raig d’oli en una cassola gran i daureu el pollastre. Reserveu-lo.
- Peleu la ceba i talleu-la a daus. Peleu els alls i lamineu-los i talleu els tomàquets a daus.
- A la mateixa cassola, salteu la ceba i l’all durant 10 minuts, amb una culleradeta de sal.
- Afegiu-hi el tomàquet i salteu 5 minuts més, a foc baix.
- Incorporeu el caldo, les prunes, les panses, els pinyons i el pollastre. Tapeu i cuineu a foc baix durant 15-20 minuts fins que el pollastre sigui cuit. Controleu que no falti caldo.
- Afegiu-hi els espinacs, remeneu-ho bé i deixeu cuinar 2-3 minuts més.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
