2/9 Arròs cremós amb carxofes
Ingredients
- 300 g d’arròs rodó semiintegral
- 3 carxofes
- 1 ceba
- 250 ml de brou de verdures
- 200 ml de Caldo de Carxofa Ecològica Aneto 100% Natural.
- 1 pot de crema vegetal per cuinar
- Oli d’oliva verge extra
- Pebre negre
- Sal marina
- Llevat nutricional
Elaboració
- Peleu i talleu la ceba a daus petits. Salteu-la en una olla amb oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
- Netegeu les carxofes i lamineu-ne els cors. Afegiu-los a l’olla i salteu 5-7 minuts més.
- Afegiu 200 ml de brou de verdures i deixeu cuinar durant 10 minuts, remenant de tant en tant, fins que l’arròs hagi begut tot el caldo.
- Afegiu 200 ml més de carxofes i deixeu cuinar 10 minuts més.
- Afegiu els 50 ml de brou de verdures restants i el pot de crema vegetal per cuinar i deixeu coure 10 minuts més, remenant de tant en tant.
- Un cop l’arròs sigui cuit i pastós, afegiu 3 cullerades de llevat nutricional i pebre negre al gust. Remeneu-ho bé i serviu.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
A m i m’encata la truita de carxofes. és de la manera que més m’agraden aquestes flors
No sé quina de totes estarà les bona. Moltíssimes gràcies per aquestes meravelloses receptes. Ens xuclaren els dits?