2/9 Arròs cremós amb carxofes

Ingredients

  • 300 g d’arròs rodó semiintegral
  • 3 carxofes
  • 1 ceba
  • 250 ml de brou de verdures
  • 200 ml de Caldo de Carxofa Ecològica Aneto 100% Natural.
  • 1 pot de crema vegetal per cuinar
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal marina
  • Llevat nutricional

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba a daus petits. Salteu-la en una olla amb oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  2. Netegeu les carxofes i lamineu-ne els cors. Afegiu-los a l’olla i salteu 5-7 minuts més.
  3. Afegiu 200 ml de brou de verdures i deixeu cuinar durant 10 minuts, remenant de tant en tant, fins que l’arròs hagi begut tot el caldo.
  4. Afegiu 200 ml més de carxofes i deixeu cuinar 10 minuts més.
  5. Afegiu els 50 ml de brou de verdures restants i el pot de crema vegetal per cuinar i deixeu coure 10 minuts més, remenant de tant en tant.
  6. Un cop l’arròs sigui cuit i pastós, afegiu 3 cullerades de llevat nutricional i pebre negre al gust. Remeneu-ho bé i serviu.

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista i creadora de myhealthybitesblog.com

    @myhealthybites