3/9 Crema de carxofes

Ingredients

  • 10 carxofes
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina
  • Pebre negre
  • Caldo de Carxofa Ecològica Aneto 100% Natural.

Elaboració

  1. Peleu la ceba i talleu-la a mitges llunes. Renteu el porro i talleu-lo a rodanxes fines.
  2. Escalfeu una olla amb un raig d’oli i salteu la ceba i el porro amb una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Netegeu les carxofes i talleu-ne els cors per la meitat i, després, cada una en tres talls. Afegiu-los a l’olla amb un pessic de pebre negre i salteu 5 minuts més.
  4. Afegiu el brou de carxofes fins a cobrir tres quarts de les verdures. Tapeu i deixeu cuinar durant 10 minuts a foc mitjà.
  5. Tritureu fins a obtenir una crema homogènia.

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista i creadora de myhealthybitesblog.com

    @myhealthybites