10/10 Crema crudivegana d’anet

Recepta i fotografia de la Núria Roura

Ingredients

  • Un bon grapat d’anet (5 c.s. + decoració)
  • 1 cogombre
  • 1 alvocat gran
  • Suc d’1 llimona
  • 1 got d’aigua (opcional)
  • 1 all
  • 1 c.p. de sal marina sense refinar
  • 1 c.s. de llevat nutricional
  • 1 c.s. de llavors de carbassa
  • 1 c.s. de llavors de gira-sol

Elaboració

  1. Netegeu bé el cogombre. Si és ecològic no cal que el peleu.
  2. Talleu-lo a daus.
  3. Peleu i talleu l’alvocat a daus.
  4. A la batedora, poseu-hi el cogombre, l’alvocat, el suc de la llimona, l’all, el llevat nutricional, la sal i una mica d’aigua.
  5. Bateu-ho bé fins a aconseguir la cremositat desitjada. Si és massa espès es pot rectificar afegint-hi una mica més d’aigua.
  6. Incorporeu l’anet i bateu uns segons perquè s’integri amb la crema.
  7. En un plat de base fonda, aboqueu la crema i decoreu amb una mica d’anet al centre i les llavors pel voltant.

Si la voleu més refrescant, poseu-la uns minuts a la nevera. 

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

    @myhealthybites