10/10 Crema crudivegana d’anet
Ingredients
- Un bon grapat d’anet (5 c.s. + decoració)
- 1 cogombre
- 1 alvocat gran
- Suc d’1 llimona
- 1 got d’aigua (opcional)
- 1 all
- 1 c.p. de sal marina sense refinar
- 1 c.s. de llevat nutricional
- 1 c.s. de llavors de carbassa
- 1 c.s. de llavors de gira-sol
Elaboració
- Netegeu bé el cogombre. Si és ecològic no cal que el peleu.
- Talleu-lo a daus.
- Peleu i talleu l’alvocat a daus.
- A la batedora, poseu-hi el cogombre, l’alvocat, el suc de la llimona, l’all, el llevat nutricional, la sal i una mica d’aigua.
- Bateu-ho bé fins a aconseguir la cremositat desitjada. Si és massa espès es pot rectificar afegint-hi una mica més d’aigua.
- Incorporeu l’anet i bateu uns segons perquè s’integri amb la crema.
- En un plat de base fonda, aboqueu la crema i decoreu amb una mica d’anet al centre i les llavors pel voltant.
Si la voleu més refrescant, poseu-la uns minuts a la nevera.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Hola! les receptes son totes mesurades per a 3/4 persones? gràcies.!!
Moltes gràcies Gina!
Hola Gina!
Una pregunta, quan parles de llet de coco, et refereixes a la beguda de coco o a les llaunes que hi ha de llet de coco?
Gràcies!
Salutacions
A les llaunes de llet de coco! 🙂