9/10 Gaspatxo de préssec o nectarina

Ingredients

  • 700 g de tomàquet pera
  • 350 g de nectarina
  • 70 g de cogombre
  • 40 g de pebrot vermell
  • 30 g de ceba
  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1 c.p. de vinagre de poma
  • 1 c.p. de sal

Elaboració

  1. Renteu els tomàquets pera i talleu-los per la meitat. Afegiu-los al got d’una batedora potent.
  2. Peleu les nectarines, talleu-les a trossos mitjans i afegiu-les a la batedora amb la resta d’aliments.
  3. Tritureu-ho tot a màxima potencia fins a obtenir una textura homogènia.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

    @myhealthybites