9/10 Gaspatxo de préssec o nectarina
Ingredients
- 700 g de tomàquet pera
- 350 g de nectarina
- 70 g de cogombre
- 40 g de pebrot vermell
- 30 g de ceba
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra
- 1 c.p. de vinagre de poma
- 1 c.p. de sal
Elaboració
- Renteu els tomàquets pera i talleu-los per la meitat. Afegiu-los al got d’una batedora potent.
- Peleu les nectarines, talleu-les a trossos mitjans i afegiu-les a la batedora amb la resta d’aliments.
- Tritureu-ho tot a màxima potencia fins a obtenir una textura homogènia.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Hola! les receptes son totes mesurades per a 3/4 persones? gràcies.!!
Moltes gràcies Gina!
Hola Gina!
Una pregunta, quan parles de llet de coco, et refereixes a la beguda de coco o a les llaunes que hi ha de llet de coco?
Gràcies!
Salutacions
A les llaunes de llet de coco! 🙂