4/10 Crema crudivegana de pastanaga, cúrcuma i gingebre
Ingredients
- 280 g de pastanaga
- 100 g de poma
- 150 g d’anacards crus
- 1 L de caldo vegetal o de pastanaga
- Un tros (d’uns 3-5 cm) de gingebre
- 1 ½ c.p. de cúrcuma en pols
- 1 c.p. de sal marina
Elaboració
- Peleu la pastanaga i talleu-les a rodanxes petites.
- Peleu la poma i talleu-la a trossos.
- Col·loqueu la pastanaga i la poma en un processador d’aliments o batedora amb 250 ml del caldo i tritureu fins a aconseguir un puré homogeni.
- Afegiu-hi els anacards, el tros de gingebre pelat, la cúrcuma, la sal i la resta de caldo.
- Bateu-ho 1-2 minuts fins a aconseguir una textura homogènia.
- Serviu la crema amb unes tires de pastanaga (les podeu fer amb el pelador de patates) i llavors al gust.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Hola! les receptes son totes mesurades per a 3/4 persones? gràcies.!!
Moltes gràcies Gina!
Hola Gina!
Una pregunta, quan parles de llet de coco, et refereixes a la beguda de coco o a les llaunes que hi ha de llet de coco?
Gràcies!
Salutacions
A les llaunes de llet de coco! 🙂