4/10 Crema crudivegana de pastanaga, cúrcuma i gingebre

Recepta i fotografia de la Gina Estapé

Ingredients

  • 280 g de pastanaga
  • 100 g de poma
  • 150 g d’anacards crus
  • 1 L de caldo vegetal o de pastanaga
  • Un tros (d’uns 3-5 cm) de gingebre
  • 1 ½ c.p. de cúrcuma en pols
  • 1 c.p. de sal marina

Elaboració

  1. Peleu la pastanaga i talleu-les a rodanxes petites.
  2. Peleu la poma i talleu-la a trossos.
  3. Col·loqueu la pastanaga i la poma en un processador d’aliments o batedora amb 250 ml del caldo i tritureu fins a aconseguir un puré homogeni.
  4. Afegiu-hi els anacards, el tros de gingebre pelat, la cúrcuma, la sal i la resta de caldo.
  5. Bateu-ho 1-2 minuts fins a aconseguir una textura homogènia.
  6. Serviu la crema amb unes tires de pastanaga (les podeu fer amb el pelador de patates) i llavors al gust.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

    @myhealthybites